Bak csillagjegy horoszkóp oldala

december 22. - január 19.

Napi horoszkóp

2023.10.04.
Ma mindent nagyon pontosan és szabályosan akarsz csinálni. Ez egyébként is jellemző rád, és alapjában véve ez egy jótulajdonság, de ma túlzásba viszed. Így nem csak a környezetedet őrjíted meg vele, de valójában magadat is hátráltatod.

Heti horoszkóp

2023.10.02.
Ha régi vágyad, hogy előrelépj a ranglétrán, itt az idő, hogy lépj egyet a vágyott cél felé. Nem baj, ha nem haladsz fénysebességgel, türelmed átsegít az akadályokon. Ráadásul, ha megfontoltan haladsz, sokkal kisebb eséllyel veszíted el az egyensúlyodat.

Havi horoszkóp

2023.10.01.
Hajlamossá válhatsz a makacs viselkedésre, kötheted az ebet a karóhoz, miközben alkalmazkodnod kellene a változásokhoz. Ezzel pedig saját magadat hozhatod nehéz helyzetbe. Nem ajánlott most állást változtatni, mert olyan felettesed lehet, akivel képtelenség kijönni. Ugyanakkor ebben a hónapban valaki önként siethet a segítségedre, és általa talán közelebb kerülhetsz a húsosfazékhoz. Ha szerelemről van szó, akkor hallgass arra, amit megérzésed súg. Mert így tudni fogod, mit tegyél, és nem érhet csalódás.

Hétvégi horoszkóp

2023.09.30.
Meglepheted szerelmedet, lehet, hogy ennyire csábító és érzéki oldaladdal még nem találkozott… Hagyd fellobogni a tüzet, és arra is találj módot, hogy a héten felgyülemlett feszültség szépen kioldódjon belőled. Vasárnap legyen időtök regenerálódni és feltöltődni.

Bak jellemzése

Mielőtt a Bak jegyet megbélyegeznénk azzal, hogy kemény, önfejű és nyomulós, lássunk kicsit beléjük: a nagy határozottság mögött a belső bizonytalanságukat leplezik, érzelmeiket palástolják, befeszülnek, görcsösen próbálják elfogadtatni magukat a külvilággal, mindennél jobban vágynak a megbecsülésre, a tekintélyre, arra, hogy értékesnek, hasznosnak érezhessék magukat.
Bak csillagjegy jellemzői

Bak mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Bak csillagjegy jellemzői

Címlap

top