Bak csillagjegy horoszkóp oldala

december 22. - január 19.

Napi horoszkóp

2021.12.01.
Bár nem vagy az a jellegzetes vezető típus, most mégis olyan szituáció adódik, ahol neked kell a leghatározottabbnak lenned és kimondanod a végső szót. Elsőre nem érzed túl testhezállónak a feladatot, ám mivel más választásod nem nagyon van, kénytelen vagy te a sarkadra állni. Néha ilyen helyzetekre is szükség van, mert ezek a dolgok csak keményebbé tesznek.

Heti horoszkóp

2021.11.29.
Sokadszor érezheted úgy, hogy kimaradsz mindenből. Ez egyrészt nem átok. Másrészt bármikor beszállhatsz a „ringbe”, ha akarsz. De valld be magadnak, hogy jobb kívülről szemlélni, ahogy mások hullámvasúton ülve, hol a mennyekben, hol a pokolban érzik magukat. Neked ez nem való. Te jobban szereted, ha tervezhetőek, kiegyenlítettek a napjaid. November búcsúzik, december beköszön. Ez a karácsonyi ünnepek vészes közelségét jelzi. Ha el akarod kerülni a kapkodást, kezdj el tervezgetni, készülődni!

Havi horoszkóp

2021.11.01.
Még az is lehet, hogy a munkában, megélhetésben sikeressé válhatsz. De az is lehet, hogy a felettesed a tenyeredből ehet, szüksége van a támogatásodra, a véleményedre. Pénzügyek terén viszont a dolgok nem alakulnak úgy, ahogy szeretnéd. Megeshet, hogy saját hibádból veszteséget könyvelhetsz el, vagy olyan dologra kell kiadni, amire nem számítottál. A kapcsolataid között lehet olyan, amelynek búcsút inthetsz. A szerelmi viszonyokat a kedvesed egzisztenciális gondja teheti nehezebbé.

Hétvégi horoszkóp

2021.11.27.
Vasárnap nagyszerű konstellációk nagyszerű hangulatot hoznak nektek. Csak a szombati kötekedő hajlamot kell megszelídíteni. Vigyázzatok a békére, és tegyetek meg mindent a harmónia megőrzéséért advent kezdetekor!

Bak jellemzése

Mielőtt a Bak jegyet megbélyegeznénk azzal, hogy kemény, önfejű és nyomulós, lássunk kicsit beléjük: a nagy határozottság mögött a belső bizonytalanságukat leplezik, érzelmeiket palástolják, befeszülnek, görcsösen próbálják elfogadtatni magukat a külvilággal, mindennél jobban vágynak a megbecsülésre, a tekintélyre, arra, hogy értékesnek, hasznosnak érezhessék magukat.
Tovább a teljesleíráshoz

Bak mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top