Bak csillagjegy horoszkóp oldala

december 22. - január 19.

Napi horoszkóp

2020.10.28.
Szerdán egyre inkább a jövő foglalkoztat. Jogosan, mert pozitív lehetőségek csillanhatnak fel előtted. Ennek ellenére egyelőre még ne éld bele magad túlzottan, és ha lehetséges, ne is beszélj a terveidről senkinek. Hamarosan úgy is zöld utat kapsz, s akkor mindenről részletesen be is számolhatsz.

Heti horoszkóp

2020.10.26.
Bármi történik veled ezen a héten, tartsd észben, hogy a valódi nehézségeken túl vagy már! Számíts arra, hogy ezen a héten a munkahelyeden párhuzamosan két fronton kell helyt állnod. Vagy egyszerre bíz rád két feladatot a főnököd, vagy egy régi ügy felbukkanása miatt több dolgod lesz. Vissza kell venned a fonalat, hogy hamar végére járj annak, amit lezártnak hittél. Közben az aktuális munkáddal is haladnod kell. Ehhez képest a szombati telihold eltörpül. Vasárnap ne agyalj, lazíts!

Havi horoszkóp

2020.10.01.
Ha képes leszel elfogadóbban viselkedni, akkor nem lesz okod panaszra, mert az élet több területén érhetsz el így sikereket. Azokban a kapcsolatokban, amelyben nem volt minden fenékig tejföl, most úgy érezheted, hogy nincs értelme tovább folytatni. Mielőtt búcsút intenél, érdemes lenne őszintén beszélgetni, amiből sokat tanulhatsz. Baráttól jó tanácsot kaphatsz.

Hétvégi horoszkóp

2020.10.23.
Bosszankodhatsz. De minek. A hosszú hétvége programjai erősen függenek az anyagi helyzetedtől. Ha nem teheted meg, hogy egy all inclusive szállodába fizesd be magatokat, akkor csináljatok otthon luxus körülményeket! A bolygók kreatívvá tesznek. Pl. pezsgőspohárból igyátok a szörpöt!

Bak jellemzése

Mielőtt a Bak jegyet megbélyegeznénk azzal, hogy kemény, önfejű és nyomulós, lássunk kicsit beléjük: a nagy határozottság mögött a belső bizonytalanságukat leplezik, érzelmeiket palástolják, befeszülnek, görcsösen próbálják elfogadtatni magukat a külvilággal, mindennél jobban vágynak a megbecsülésre, a tekintélyre, arra, hogy értékesnek, hasznosnak érezhessék magukat.
Tovább a teljesleíráshoz

Bak mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top