Bak csillagjegy horoszkóp oldala

december 22. - január 19.

Napi horoszkóp

2023.12.05.
Ma úgy érzed, fontos lefektetni a szabályokat. Határokat állítasz és ezeket egyértelműen ki is kommunikálod. Mindezt nagyon jól teszed, csak arra vigyázz, hogy ne legyél túl szigorú.

Heti horoszkóp

2023.12.04.
Ne vesd meg a kommunikáció jelentőségét, vedd rá magad még akkor is, ha nincs túl sok kedved beszélgetni. Most ne szigorúan az ész és logika mentén hozd meg döntéseidet, hanem szabadítsd fel megérzéseidet és hallgass intuíciódra.

Havi horoszkóp

2023.12.01.
Ha kommunikációról van szó, akkor ebben verhetetlen lehetsz. Ezért most kellene a fontosabb megbeszéléseket lebonyolítani, mert sohasem tudtad annyira jól képviselni a saját érdekedet, mint most. A környezetedben van olyan személy, aki nem mond igazat, és amikor ez kiderül, csalódottnak érezheted magad. A szerelemben varázslatos pillanatokat élhetsz át. Kedvesed olyan dologgal állhat elő, amely miatt örömödben a föld felett lebeghetsz néhány centiméterrel. Ha szülő vagy, gyermeked elfogadja mindazt, amit te jónak tartasz.

Hétvégi horoszkóp

2023.12.02.
Tüzes, tán pörgősebb hétvége is várhat, mint szeretnéd, de ezt simán átvészeled párod mellett, különösen, ha szakítotok időt arra is, hogy összebújva lazuljatok. Engedd el magad, lágy bátran önmagad, kedvesed boldog lesz, ha valóban azzal lehet, akit anno választott.

Bak jellemzése

Mielőtt a Bak jegyet megbélyegeznénk azzal, hogy kemény, önfejű és nyomulós, lássunk kicsit beléjük: a nagy határozottság mögött a belső bizonytalanságukat leplezik, érzelmeiket palástolják, befeszülnek, görcsösen próbálják elfogadtatni magukat a külvilággal, mindennél jobban vágynak a megbecsülésre, a tekintélyre, arra, hogy értékesnek, hasznosnak érezhessék magukat.
Bak csillagjegy jellemzői

Bak mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Bak csillagjegy jellemzői

Címlap

top