Bak csillagjegy horoszkóp oldala

december 22. - január 19.

Napi horoszkóp

2020.01.27.
Számodra ez egy igazán klassz hétfő lehet. Nem is nagyon érted, a többieknek mi a gondjuk a mai nappal. Szerencsésnek érezheted magadat, mert rád a bolygók és fényszögeik nagyon pozitívan hatnak. Most is te lehetsz, aki lelket önt a többiekbe. Lassan már kezdesz hozzászokni ehhez a feladathoz is.

Heti horoszkóp

2020.01.27.
Január álmosan búcsúzik. Szíved szerint elmennél téli álmot aludni. Ha nem mehetsz most szabadságra, akkor esténként korán feküdj le! A hét közepén egy fiatal és/vagy meggondolatlan ember bosszanthat fel. Nem kéne hagynod, hogy a bosszankodás még jobban lefárasszon. Pontosan tudod, hogy ez totál felesleges, és „öngól”. Még jó, hogy hétvégén sokkal jobb passzban leszel. Helyreáll a lelki békéd, megszáll az ihlet, és visszanyered a derűlátásodat. Innentől mindent kedvezőbb fényben látsz…

Havi horoszkóp

2020.01.01.
A szerelmi kapcsolatok akkor működhetnek jól, ha képesek vagytok őszintén beszélni egymással. Most még a sors is a segítségetekre lehet abban, hogy a tabunak számító témák is terítékre kerüljenek, és a problémák megoldódjanak. A szerelem egén viharfelhők gyülekezhetnek, ám a kibékülés talán sohasem volt annyira édes, mint most. Olyan titok juthat a tudomásodra, amelyet nem kellene világgá kürtölni. Banki, biztosítási ügyeket most érdemes bonyolítani.

Hétvégi horoszkóp

2020.01.24.
Január utolsó hétvégéjén a pénz fog foglalkoztatni téged. Érdemes bevonnod ebbe a párodat. De ne csak erről szóljon a hétvégétek, mert rendkívül lehangolóvá válhat ez a téma. Engedd, hogy a párod kihúzzon az anyagiak által gerjesztett negatív spirálból.

Bak jellemzése

Mielőtt a Bak jegyet megbélyegeznénk azzal, hogy kemény, önfejű és nyomulós, lássunk kicsit beléjük: a nagy határozottság mögött a belső bizonytalanságukat leplezik, érzelmeiket palástolják, befeszülnek, görcsösen próbálják elfogadtatni magukat a külvilággal, mindennél jobban vágynak a megbecsülésre, a tekintélyre, arra, hogy értékesnek, hasznosnak érezhessék magukat.
Tovább a teljesleíráshoz

Bak mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top