Bak csillagjegy horoszkóp oldala

december 22. - január 19.

Napi horoszkóp

2022.06.30.
Ma váratlanul kedves meglepetésben lesz részed, de egyelőre fogalmad sincs, kitől érkezett. Ez teljesen felvillanyoz, mindenáron szeretnéd felderíteni a feladó kilétét. A nap folyamán nem kell azonban messzire menned, gyorsan fény derül a rejtélyre, a közvetlen környezetedből próbált olyasvalaki örömet szerezni, akinek elég közel állsz a szívéhez. Viszonozd a kedvességet és amennyiben látsz perspektívát a kapcsolatotokban, adj egy esélyt a dolognak.

Heti horoszkóp

2022.06.27.
Alapvetően érted, de nem szereted az újdonságokat. Tisztában vagy azzal, hogy időről időre szükség van új impulzusokra. De te mégis ragaszkodsz a régi, jól bevált, ismert dolgokhoz, emberekhez. Pont emiatt viselhet meg téged a szerdai újhold, ami több új embert hoz az életedbe. Gyanakvás és bizalmatlanság helyett legyél kicsit nyitott! Péntektől már július lesz. Lesokkolhat, hogy ezzel belépsz az év második félévébe. Ne ezzel törődj, hanem azzal, hogy tombol a nyár! Rengeteg élmény vár rád…

Havi horoszkóp

2022.06.01.
Energiaraktáraidat feltöltheted, és ennek hatására olyan dolgokat is végre tudsz hajtani, amelyek korábban nem sikerültek. A szerelmi kapcsolatokban válságos helyzet jöhet létre. Még az is lehet, hogy elválhatnak az útjaitok. Pénzügyek terén nagyobb óvatosságra lenne szükség, mert saját hibádból veszteség érhet. Kedvez az idő ingatlannal, rokonokkal kapcsolatos ügyek bonyolításának. Megtörténhet, hogy a munkában is változás következhet be.

Hétvégi horoszkóp

2022.06.25.
Esélyes, hogy nem lesztek egy frekvencián június utolsó hétvégéjén. Neked igényed lenne arra, hogy valamilyen mérleget vonjál a közös múltatokkal kapcsolatosan. A párodnak ez nem biztos, hogy tetszik. Erőltetni semmit nem szabad, és nem lehet…

Bak jellemzése

Mielőtt a Bak jegyet megbélyegeznénk azzal, hogy kemény, önfejű és nyomulós, lássunk kicsit beléjük: a nagy határozottság mögött a belső bizonytalanságukat leplezik, érzelmeiket palástolják, befeszülnek, görcsösen próbálják elfogadtatni magukat a külvilággal, mindennél jobban vágynak a megbecsülésre, a tekintélyre, arra, hogy értékesnek, hasznosnak érezhessék magukat.
Tovább a teljesleíráshoz

Bak mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top