Bak csillagjegy horoszkóp oldala

december 22. - január 19.

Napi horoszkóp

2019.06.26.
Szerdán a személyes életed fontosabb a munkánál. Ha teheted, vegyél ki mára szabadnapot, vagy kérd el magadat a munkahelyedről, és intézz el minden olyan feladatot, vizsgálatot, amit hosszabb ideje halogatsz. Ma az egészséged és önmagad legyen a legfontosabb.

Heti horoszkóp

2019.06.24.
Június végén hétfőn víz, szerdán tűz, szombaton dupla föld fényszög lesz az égen. A víz a szeretetről, a tűz az igyekezetről, a föld a józanságról szól. Szóval folyamatosan lesznek segítő konstellációk. A többi csak azon múlik, hogy ezeket felismered-e. Viszont kedden, szerdán és csütörtökön nehezíthetik a dolgodat olyan személyek, akik sértődékenyek és/vagy önzőek. Ne engedd felhúzni magad miattuk! Hétvégén a szombatot „békés” fényszögek (Hold-Szaturnusz, Hold-Plútó) szerint jobban fogod szeretni.

Havi horoszkóp

2019.06.01.
Akár tetszik, akár nem tetszik, azt kell tenned, amit a felettesed mond. Nagyon ügyelj rá, hogy most ne kövess el hibát, mert ebből nagy baj származhat. Ha ez már megtörtént, előfordulhat, hogy ez az anyagi helyzetedre nem gyakorol jó hatást. A házasságokban, régi párkapcsolatokban akkor működhetnek a dolgok, ha nem makacskodsz, hanem hallgatsz a társadra.

Hétvégi horoszkóp

2019.06.22.
Figyelj rá, ne reagálj túl ezen a hétvégén semmilyen eseményt sem. Történjen bármi, vedd elő a rád annyira jellemző higgadtságot, mértékletesség, és próbáld meglátni mindenben a jót. Szerelmed nagyon is megérdemli a dicséretet.

Bak jellemzése

Mielőtt a Bak jegyet megbélyegeznénk azzal, hogy kemény, önfejű és nyomulós, lássunk kicsit beléjük: a nagy határozottság mögött a belső bizonytalanságukat leplezik, érzelmeiket palástolják, befeszülnek, görcsösen próbálják elfogadtatni magukat a külvilággal, mindennél jobban vágynak a megbecsülésre, a tekintélyre, arra, hogy értékesnek, hasznosnak érezhessék magukat.
Tovább a teljesleíráshoz

Bak mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top