Bak csillagjegy horoszkóp oldala

december 22. - január 19.

Napi horoszkóp

2019.11.12.
Nagyon szerencsés helyzetben vagy, mert téged egyáltalán nem érint a telihold hatása, sőt csupa kedvező fényszöget vetnek rád a bolygók. Így valójában a feszültséget is alig érzékeled. Kicsit érzéketlen lehetsz ma, amivel viszont inkább ellenérzéseket váltasz ki a többiekből. Próbáld előszedni az empatikus énedet.

Heti horoszkóp

2019.11.11.
Örülhetsz annak, hogy védett vagy ezen a héten: téged nem érint közvetlenül se a keddi dupla, se a csütörtöki, se a pénteki bolygószembenállás. Impregnált réteg lesz rajtad, aminek köszönhetően lepereg rólad minden feszültség. Ettől érzéketlennek tűnhetsz. Ez nem tesz népszerűvé. Tenned kéne valamit ellene. Mutass kicsit több érdeklődést mások gondjai iránt! De közben vigyázz, hogy ne vonódj be! A hétvégéd szerelmesnek, romantikusnak, szentimentálisnak ígérkezik egy hatalmas bolygóháromszög szerint.

Havi horoszkóp

2019.11.01.
A munkában a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogyan szeretnéd, vagy ahogyan tervezted. Még az is lehet, hogy a felettesed nem teheti azt, amit szeretne, és ez a te életedet is befolyásolhatja. Baráttal őszintén beszélhetsz, és amit tőle hallasz, az jó hatást gyakorolhat a kedélyállapotodra. Ha vannak titkaid, azokra nagyon vigyázz, mert minden esély megvan arra, hogy kiderüljön. Ha valaki rád bízza a titkát, vigyázz rá!

Hétvégi horoszkóp

2019.11.08.
Olykor nehéz eldöntened, hogy kinek legyen igaza, kire jusson időd: a párodra, vagy a családodra. Nem könnyű mindenkinek megfelelned. A párod jogosan ragaszkodik ahhoz, hogy többet legyetek kettesben. Nézz magadba, valld be, hogy te is erre vágysz!

Bak jellemzése

Mielőtt a Bak jegyet megbélyegeznénk azzal, hogy kemény, önfejű és nyomulós, lássunk kicsit beléjük: a nagy határozottság mögött a belső bizonytalanságukat leplezik, érzelmeiket palástolják, befeszülnek, görcsösen próbálják elfogadtatni magukat a külvilággal, mindennél jobban vágynak a megbecsülésre, a tekintélyre, arra, hogy értékesnek, hasznosnak érezhessék magukat.
Tovább a teljesleíráshoz

Bak mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top