Bak csillagjegy horoszkóp oldala

december 22. - január 19.

Napi horoszkóp

2021.05.06.
Már reggel annyira zsúfolt, munkával teli a napod, hogy szinte azt érzed, egyszerűen ma már nem tudsz hatékonyan működni, mihamarabb szeretnéd letudni a feladataid és átadni magad a semmittevésnek. Most még azonban egy utolsó, nagyobb lélegzetvétellel és kitartással pontot kell tenned a folyamatban lévő ügyek végére, hisz ha nem zársz le mindent úgy, ahogy azt magadtól is elvárod, nem fogsz tudni nyugodt lelkiismerettel pihenni ma este sem. Hidd el, hogy sokkal felszabadultabb leszel, ha nem maradnak lezáratlan dolgaid.

Heti horoszkóp

2021.05.03.
A körülmények ellenére neked egész jó heted lesz. Ennek csúcspontja a csütörtöki nap, amikor a Bika Vénusz és a Bak Plútó a lehető legkedvezőbb fényszöggel kapcsolódik össze. Ez bearanyozza az egész hetedet. Persze rajtad is múlik, hogy észreveszed-e, hogy az élet szép, és a felhők előbb-utóbb elúsznak a fejed fölül. Nem kell naivnak vagy idealistának lenned ahhoz, hogy beengedd az életedbe a derűt és az optimizmust. A hétvégét töltsd a családoddal! Mindegy, hogy van-e családi ünnep vagy nincs…

Havi horoszkóp

2021.05.01.
A házasságokban, régi együttélésekben a társad feszültebbé válhat, még az is lehet, hogy vita alakulhat ki közöttetek. Akivel most hoz össze a sors, azzal akár össze is kötheted az életed. Pénzügyeid hullámzó képet mutathatnak, a kiadások mellett olyan bevételed is lehet, amely jó hatással lehet a biztonságérzetedre. Kollégával nagyon jól megérthetitek egymást, munka során sikereket érhetsz el, amelyek jó hatással lehetnek a kedélyedre.

Hétvégi horoszkóp

2021.05.01.
Ragyogó konstellációk és események várhatóak május első hétvégéjén. Úgy érzed, hogy a sors kegyeltje vagy. Nézz a kedvesedre! Ő az egyik ajándék. A másik az édesanyád. Mindkettőjüket felköszöntheted…

Bak jellemzése

Mielőtt a Bak jegyet megbélyegeznénk azzal, hogy kemény, önfejű és nyomulós, lássunk kicsit beléjük: a nagy határozottság mögött a belső bizonytalanságukat leplezik, érzelmeiket palástolják, befeszülnek, görcsösen próbálják elfogadtatni magukat a külvilággal, mindennél jobban vágynak a megbecsülésre, a tekintélyre, arra, hogy értékesnek, hasznosnak érezhessék magukat.
Tovább a teljesleíráshoz

Bak mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top