Bak csillagjegy horoszkóp oldala

december 22. - január 19.

Napi horoszkóp

2024.06.16.
A vasárnap számodra nem tűnik túl könnyűnek. Ha egész héten robotoltál, akkor valószínűleg rengeteg munka vár rád még a lakásban vagy a ház körül. Hidd el, minden munka megvár. Pihenj egy kicsit.

Heti horoszkóp

2024.06.10.
Könnyebben elérheted céljaidat, ha változtatsz kicsit a kommunikációs formáidon vagy szokásaidon. Szabadságodban áll módosítani ezeken, csak figyelned kell, mert egy-egy helyzet óhatatlanul a megszokott reakciókat fogja előhozni.

Havi horoszkóp

2024.06.01.
A szerelmi viszonyokat nehézzé teheti a féltékenységnek, az irigységnek az érzése, amelyből a békülés édes lehet. Akivel most hoz össze a sors, azzal átélheted a legmélyebb szenvedélyt. A kommunikáció most nem tartozik az erősségeid közé, ezért megeshet, hogy a hiányos információk miatt nehéz helyzetbe kerülhetsz. De az is lehet, hogy a kollégák között lehet olyan személy, aki félrevezethet, vagy most derülhet ki, félreismerted az illetőt. De vannak olyanok is a környezetedben, akik miatt szerencsésnek érezheted magadat.

Hétvégi horoszkóp

2024.06.15.
Próbálj egyensúlyt találni a logika és az intuíció között. Megérzéseidnek különösen párkapcsolatodban lehet nagy szerepe, főleg, ha segít párod igényeire hangolódni. Lepd meg azzal, hogy hétvégén próbálod kitalálni a gondolatát és a tenyereden hordozni.

Bak jellemzése

Mielőtt a Bak jegyet megbélyegeznénk azzal, hogy kemény, önfejű és nyomulós, lássunk kicsit beléjük: a nagy határozottság mögött a belső bizonytalanságukat leplezik, érzelmeiket palástolják, befeszülnek, görcsösen próbálják elfogadtatni magukat a külvilággal, mindennél jobban vágynak a megbecsülésre, a tekintélyre, arra, hogy értékesnek, hasznosnak érezhessék magukat.
Bak csillagjegy jellemzői

Bak mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Bak csillagjegy jellemzői

Címlap

top