Bak csillagjegy horoszkóp oldala

december 22. - január 19.

Napi horoszkóp

2019.12.15.
Egyre inkább eléri a szívedet, a lelkedet a karácsony hangulata. Nem véletlenül, hiszen ez már advent harmadik vasárnapja, vagyis alig több mint egy hét múlva már szent este lesz. Ma kiválaszthatod a karácsonyfát, és persze a harmadik gyertyát is gyújtsd meg az adventi koszorún. Meg is jutalmazhatnád magad valami aprósággal...

Heti horoszkóp

2019.12.09.
Fokozódik a helyzet: ez a hét is számos remek konstellációt tartogat a számodra. Hétfőn és kedden kitűnő fényszögek, szerdán és pénteken együttállások inspirálnak. Úgy tűnik, nem lesz okod panaszra. Persze ilyenkor mindig beüt valami: pénteken Hold-Jupiter, szombaton Hold-Szaturnusz, Hold-Plútó, Hold-Vénusz szembenállás teszik próbára a béketűrő képességedet. Valaki a nyafogásával provokál. Ne hagyd magad felbosszantani! Vasárnap már a 3. gyertyát kell meggyújtani az adventi koszorún. Ne feledd!

Havi horoszkóp

2019.12.01.
Furcsa helyzet alakulhat ki. Megeshet, hogy olyasmi történhet, amely miatt az egyik percben örömöt érezhetsz, a másik pillanatban pedig tele vagy aggodalommal. Ha nagyobb utazást tervezel, akkor köss biztosítást és jól felszerelt gyógyszeres ládikóval indulj útra. A kapcsolatok talán soha nem voltak még annyira fontosak, mint ebben a hónapban. A protekció hatására közel kerülhetsz a húsosfazékhoz…

Hétvégi horoszkóp

2019.12.13.
A párod ezen a hétvégén kissé túlzásba esik: mindenkivel találkozni akar, és mindenhova magával akar cipelni téged. Hangot kéne adnod a nemtetszésednek, mert ha csak magadban morogsz, egyre rosszabbul fogod érezni magad. Mondd meg neki, hogy a kötelező körök ráérnek karácsonykor!

Bak jellemzése

Mielőtt a Bak jegyet megbélyegeznénk azzal, hogy kemény, önfejű és nyomulós, lássunk kicsit beléjük: a nagy határozottság mögött a belső bizonytalanságukat leplezik, érzelmeiket palástolják, befeszülnek, görcsösen próbálják elfogadtatni magukat a külvilággal, mindennél jobban vágynak a megbecsülésre, a tekintélyre, arra, hogy értékesnek, hasznosnak érezhessék magukat.
Tovább a teljesleíráshoz

Bak mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top