Bak csillagjegy horoszkóp oldala

december 22. - január 19.

Napi horoszkóp

2022.12.01.
Nagyon szeretnél beilleszkedni egy társaságba, ennek érdekében pedig kész vagy még kissé alakoskodni is, de a jelmez, amit magadra öltöttél, egyáltalán nem illik rád. Nem kell azonban kibújnod a saját bőrödből annak érdekében, hogy elfogadjanak, rendelkezel ugyanis éppen elég jó tulajdonsággal ahhoz, hogy megbecsüljenek. Ne görcsölj, csupán csak add önmagad, viselkedj természetesen, ne úgy, mintha épp most kellene vizsgáznod mások előtt.

Heti horoszkóp

2022.11.28.
Szükség lehet nagy hatékonyságra feladataid teljesítéséhez, és bár te ebben nagyon jó vagy, azért lehet egy határ, amit átlépve már megérzed a terhet minden porcikáddal. Légy türelmes magaddal, bármilyen kitartó vagy, mégiscsak közeleg az év vége, fogytában lehetnek a tartalékaid… Tarts ki és próbáld úgy intézni a héten, hogy jusson időd a feltöltődésre, a pihenésre és a szellemi töltekezésre is.

Havi horoszkóp

2022.12.01.
Még az is lehet, hogy minden szem rád szegeződik. Népszerűbb lehetsz, mint eddig bármikor. Olyanok is kedveskedhetnek, akik korábban talán rád sem hederíthettek. Pénzügyek terén nagyobb óvatosságra lenne szükség, mert ugyan lehet bevételed, de olyan kiadásod is, ami némi odafigyeléssel elkerülhető lenne. A szerelmi kapcsolatokat nehézzé teheti, hogy a kedvesednek olyan problémája támadhat, amely nincs jó hatással a biztonságérzetére. Ha van titkod, és nem szeretnéd, hogy kiderüljön, légy körültekintőbb.

Hétvégi horoszkóp

2022.11.26.
Most kibontakoztathatod minden jó tulajdonságodat, párod legnagyobb örömére. Persze a negatív dolgok is erősödhetnek, de szabadságodban áll választani és annak adni energiát, ami erősít téged is és kapcsolatodnak is jót tesz. Akár új dolgokat is érdemes most kipróbálnod, vállalva persze az ezzel járó kockázatokat. De minden lehetséges, minden akadályt ledönthetsz, ha szívvel-lélekkel veted bele magad, utat engedve pozitív érzelmeidnek.

Bak jellemzése

Mielőtt a Bak jegyet megbélyegeznénk azzal, hogy kemény, önfejű és nyomulós, lássunk kicsit beléjük: a nagy határozottság mögött a belső bizonytalanságukat leplezik, érzelmeiket palástolják, befeszülnek, görcsösen próbálják elfogadtatni magukat a külvilággal, mindennél jobban vágynak a megbecsülésre, a tekintélyre, arra, hogy értékesnek, hasznosnak érezhessék magukat.
Tovább a teljesleíráshoz

Bak mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top