Bak csillagjegy horoszkóp oldala

december 22. - január 19.

Napi horoszkóp

2020.08.11.
Kedden csak a saját feladataidra koncentrálj. A legjobb lenne, ha otthonról dolgoznál, mert így biztosan nem zavar senki a munkádban. Ha a szabadságodat töltöd, akkor pihenj, olvass, lazíts lehetőség szerint egyedül egész nap. Vagy legfeljebb a párod társaságában, aki jó hatással van rád.

Heti horoszkóp

2020.08.10.
A hét elején ne folyj bele mások nézeteltérésébe se aktívan, se passzívan! Bőven elég lesz neked megoldani azt a provokációt, amit egy csütörtöki Mars-Plútó ronda fényszög mutat. A Mars egy meggondolatlan, indulatos, harcias, szemtelen embert szimbolizál, aki hamar kihozhat a sodrodból. Te is tudod, hogy bölcsebb lenne, ha nem vennéd fel a kesztyűt. Pláne a bokszkesztyűt. A hétvége szerelmet hozhat. Kérdés, hogy nyitott vagy-e. Illetve, hogy van-e párod. Ha van, akkor is beleszerethetsz újból…

Havi horoszkóp

2020.08.01.
Nem könnyű veled az élet. Azért, mert kevésbé vagy elfogadó, rendkívül makacs vagy, amivel nem csak mások életét teheted nehezebbé, hanem a sajátodat is. Megeshet, hogy orvosi vizsgálatra kerülhet sor, amely miatt ne izgulj, mert jó kezekbe kerülhetsz. A szerelem egén hol viharfelhők tornyosulhatnak, hol villámok cikázhatnak.

Hétvégi horoszkóp

2020.08.07.
Legyél megértő a pároddal, ha mesél a problémáiról! Lehet, hogy neked ezek nem problémák, hanem megoldandó feladatok. De ne nézd le őt, mert tuti, hogy megsértődik. Ez a hétvége csak akkor lesz szép, ha gyengéden átöleled, és biztosítod arról, hogy vele vagy.

Bak jellemzése

Mielőtt a Bak jegyet megbélyegeznénk azzal, hogy kemény, önfejű és nyomulós, lássunk kicsit beléjük: a nagy határozottság mögött a belső bizonytalanságukat leplezik, érzelmeiket palástolják, befeszülnek, görcsösen próbálják elfogadtatni magukat a külvilággal, mindennél jobban vágynak a megbecsülésre, a tekintélyre, arra, hogy értékesnek, hasznosnak érezhessék magukat.
Tovább a teljesleíráshoz

Bak mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top