Bak csillagjegy horoszkóp oldala

december 22. - január 19.

Napi horoszkóp

2021.07.26.
Szereted a saját utadat járni, épp ezért egyáltalán nem lelkesedsz azért, hogy bárki megragadja a kezed és mindenáron megmondja neked, merre tovább. Ennek ellenére mégis ma akad valaki a környezetedben, aki minden erejével azon dolgozik, hogy a saját elvei és értékrendje szerint terelgessen, amit rendkívül frusztrálónak tartasz. Nem kell udvariaskodnod, állj ki magadért és határozottan hozd az illető tudtára, hogy nem szorulsz segítségre, önálló személy vagy. Ügyelj azonban a hangnemre és a kifejezésmódra.

Heti horoszkóp

2021.07.26.
Akkora jövés-menés lesz az égen és itt, a Földön is, ami felboríthatja a korábbi terveidet. Ettől könnyen kiborulhatnál. Pedig totál felesleges. Hiszen nem javul semmi, ha felpaprikázódsz. Inkább őrizd meg a méltóságodat és a higgadtságodat! Hamarosan jön a „felmentő sereg”: csütörtökön éjjel Mars belép a Szűzbe, pénteken, szombaton és vasárnap is lesznek kedvedre való konstellációk. Ezek visszaadják az áhított tervezhetőséget. Így elégedetten búcsúzik a júliusod, és kezdődik az augusztusod…

Havi horoszkóp

2021.07.01.
Ha politizálsz, a helyzet magaslatán állhatsz, és olyan helyzetbe kerülhetsz, amely elégedetté tehet. Amihez a nevedet adod, abban roppant sikeres lehetsz. Most érdemes nagyobb vásárlást és ügyeket bonyolítani. A házasságokban, régi együttélésekben talán azért alakulhatnak jól a dolgok, mert a társad alkalmazkodóbb, nyitottabb, és mindent meg tudsz beszélni vele. Belebonyolódhatsz egy olyan dologba, amit titokban kellene tartani…

Hétvégi horoszkóp

2021.07.24.
Ennek a hétvégének a kulcsa egyetlen dolog: meg kéne hallanod, hogy a szerelmed mit mond. A bolygók szerint azt hiszed, hogy tudod, mit akar. Pedig ki kellene nyitnod a füledet. Tedd meg, ha szereted őt!

Bak jellemzése

Mielőtt a Bak jegyet megbélyegeznénk azzal, hogy kemény, önfejű és nyomulós, lássunk kicsit beléjük: a nagy határozottság mögött a belső bizonytalanságukat leplezik, érzelmeiket palástolják, befeszülnek, görcsösen próbálják elfogadtatni magukat a külvilággal, mindennél jobban vágynak a megbecsülésre, a tekintélyre, arra, hogy értékesnek, hasznosnak érezhessék magukat.
Tovább a teljesleíráshoz

Bak mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top