Bak csillagjegy horoszkóp oldala

december 22. - január 19.

Napi horoszkóp

2021.10.19.
Nagyon szeretnéd, ha a dolgok felgyorsulnának és végre minden folyamatban lévő ügyednek a végére érhetnél, ez azonban egyelőre várat magára. Mivel nem tudod befolyásolni az eseményeket, így nem is érdemes felesleges köröket futnod ebben az ügyben, minden halad majd a maga medrében. Attól, mert körbefutkározol, csak jobban elfáradsz, de érdemi előrelépés nem fog történni.

Heti horoszkóp

2021.10.18.
Ne kapkodj, és ne akarj egyszerre mindent megoldani! A szerdai telihold már hétfőn déltől érezteti hatását. Ettől mindenki, te is ingerlékenyebbé válhatsz. Csütörtöktől sokat javul a helyzet. A hét második felében arra kell ügyelned, hogy ne görcsölj rá a pénz témára. Kezeld a pénzt úgy, mint a levegővételt: beszívod, kifújod, beszívod, kifújod. A hétvégéd egyfajta megkönnyebbülést hoz: leteszel olyan elvárásokat, amelyek az utóbbi hetekben nyomasztottak. Ezek elsősorban a munkáddal álltak kapcsolatban.

Havi horoszkóp

2021.10.01.
Pénzügyeid alakulása miatt minden okod meglehet a jókedvre és az örömre. Ezért ha elégedetlen vagy az anyagi helyzeteddel, ennek most kellene hangot adni, mert nyitott fülekre találhatsz. Olyan ígéret is elhangozhat, amely túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. A feletteseddel szemben meg kell tartani a hét lépés távolságot, így kerülheted el azt a helyzetet, amelyet nagyon nem szeretnél, hogy létrejöjjön. Titkos szerelmi viszony kialakulására van lehetőség.

Hétvégi horoszkóp

2021.10.16.
Sajnos hajlamos leszel haza vinni a munkahelyi bosszúságot. De a hétvégét semmiképp sem szabad elrontanod. Meséld el röviden, hogy mi hozott ki a sodrodból! Utána add át magad a hétvégi és szerelmi élvezeteknek!

Bak jellemzése

Mielőtt a Bak jegyet megbélyegeznénk azzal, hogy kemény, önfejű és nyomulós, lássunk kicsit beléjük: a nagy határozottság mögött a belső bizonytalanságukat leplezik, érzelmeiket palástolják, befeszülnek, görcsösen próbálják elfogadtatni magukat a külvilággal, mindennél jobban vágynak a megbecsülésre, a tekintélyre, arra, hogy értékesnek, hasznosnak érezhessék magukat.
Tovább a teljesleíráshoz

Bak mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top