Ezo

A Bak aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.

A Bak aszcendensTesti jellemzői: Rendszerint idősebbnek néz ki a koránál. Szikár, magas testalkatú. A nők kecsesnek, törékenynek hatnak. Homloka alacsony, domborodó, kissé hátrahajlik. Nézése enyhén bizalmatlan, az orra vékony, az arca sovány, az arccsontok általában kiállnak. Medencéje keskeny, a felső lábszára az alsóhoz képest kissé hosszú. A Bak aszcendensű nőket a „fanyar, érdekes szépség” jelzővel illetik.

Amit az életben fontosnak tart: A karrier! Ne csak valamire vigye, hanem sokkal többre, mint az ősei. Idősebb korában címet, rangot, vagy olyan társadalmi státuszt akar elérni, ami miatt felnéznek rá, és ez büszkeséggel tölti el majd őt magát is. A házasságot, az érzelmi elköteleződést kissé elodázza, úgy gondolja, amikor szilárd anyagi háttérrel rendelkezik, ezt is akkor váltja valóra.

Ideális partnere: A Rák. A Rák Nap-jegy szülöttei ugyanis könnyen ráhangolódnak partnerük igényeire, és szívesen teljesítik kívánságaikat, ezeket néha ki sem kell mondaniuk. Fokozott érzelmességük hátránya, hogy ha nincsenek megfelelő hangulatban, tartózkodnak a szextől, és elvárják, hogy partnerük ezt megértően kezelje.

Öltözködési stílusa: Akár férfi, akár nő az aszcendens tulajdonosa, öltözködési stílusa inkább konzervatív. Olykor addig hord egy ruhadarabot, amíg az teljesen elhasználódik, de azért ügyel arra, hogy elegáns és tiszteletre méltó legyen a megjelenése. Jól áll neki a fekete, illetve a barna, a szürke és a zöld árnyalatai.

Betegségre való hajlama:
Légzőszervi érzékenység, valamint hallásproblémák merülhetnek fel a kor előrehaladtával. Mivel a munkamániások táborához tartozik, ezért előfordulhat, hogy időnként teljesen kimerül.

Szerencseköve: A borostyánkő, amelyről úgy tartják, hogy erős fájdalomcsillapító hatással bír, és még a szerelmi csalódástól is megvéd.

Aszcendensek…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top