nlc.hu
Trend

Menyasszonyi ruhában ment másvalaki esküvőjére

Menyasszonyi ruhában ment másvalaki esküvőjére

A vendég nem csupán, hogy nem tartotta be a násznépre érvényes öltözködési előírásokat, de még büszke is volt magára.

A lehető legdurvábban sértette meg a násznépre vonatkozó dress code-ot egy amerikai nő: menyasszonyi ruhát vett fel  másvalaki esküvőjére. 

A nő az Amazon webáruházban írt véleményt az előzőleg ott vásárolt ruháról, ahová egy képet is feltöltött magáról, hogyan festett a kreációban. Az értékelésben eldicsekedett azzal, hogy a násznép tagjaként viselte a ruhát a sógora esküvőjén és úgy fogalmazott: jobban nézett ki benne, mint a menyasszony, olyannyira, hogy a jelenlevők mind róla beszéltek. 

Ezt a ruhát viselte anő másvalaki esküvőjén

Ezt a ruhát viselte anő másvalaki esküvőjén (Fotó: reddit/weddingshaming)

A fotó felkerült a Redditre is, ahol a kommentelők bizony – jogosan – nem kímélték az udvariatlan nőt.

„Biztos jó dolog ekkora tévedésben lenni” – jegyezte meg valaki.

„Ezek a nők mindig úgy mondják, hogy mindenki rólam beszélt, mintha azt gondolnák, hogy az emberek jót mondanak róluk” – így egy másik kommentelő.

„Az egyetlen nő, akinek a figyelem középpontjában kell állnia, az a menyasszony!!! Ez olyan olcsó, olyan szomorú” – írta egy harmadik hozzászóló.

Akadt olyan is, aki rámutatott, hogy aki ilyet tesz, annyira vágyik a figyelemre, hogy jóformán mindegy neki, milyen előjellel kapja meg. „Akár pozitív, akár negatív figyelmet kapnak, úgy érzik, nyertek. Ha nem kapnak semmit, csalódottan és elutasítva mennek haza.”

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top