nlc.hu
Trend

A világ legrondább menyasszonyi ruhája

A világ legrondább menyasszonyi ruháját viselte az ara

A ruhát elnézve egyetlen, kínzó kérdés merül fel bennünk: miért?

A That’s it, I’m wedding dress shaming nevű, esküvői ruhák kritizálásával foglalkozó Facebook-csoportban bukkant fel az alábbi fotó, melyen számos kommentelő szerint minden idők talán legrondább menyasszonyi ruhája látható. A kreáció színeiben, mintájában leginkább úgy fest, mintha az ara valamilyen egészen érthetetlen oknál fogva mézeskalács házikónak öltözve akart volna örök hűséget fogadni választottjának. 

Ronda esküvői ruha

Fotó: Facebook/That’s it, I’m wedding dress shaming

Sokan kifogásolták, hogy amellett, hogy már önmagában sem esztétikus, a mintázat meglehetősen előnytelen módon terül el viselőjének testén. Különösen az ágyék magasságában elhelyezkedő virág kelt bizarr hatást.

„Ó, az ég szerelmére… az emberek nem néznek tükörbe?” – akadt ki egy kommentelő. És valóban. 

Rue De Seine menyasszonyi ruha

Az eredeti Avril ruha (Fotó: Rue De Seine)

Több hozzászóló észrevette azt is, hogy a ruha valószínűleg az új-zélandi Rue De Seine esküvőiruha-márka Avril modelljének meglehetősen gagyi koppintása lehet. Az eredeti kreáció egyébként átszámítva mintegy 1,3 millió forintnak megfelelő összegbe kerül és úgynevezett Cornelli csipke díszíti. Már ez a dizájn is meglehetősen megosztó, inkább bevállalósabb aráknak ajánlják, bohém stílusú esküvőkre.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top