nlc.hu
Trend

Kiakadt az ara, amiért sógornője lekoppintotta esküvői ruháját

Kiakadt az ara, amiért a sógornője lekoppintotta az esküvői ruháját

Egy fiatal nő „fantáziátlan” sógornőjét vette célba, mert szerinte lemásolta a ruháját.

Az egész úgy kezdődött, hogy a sógornő odament a nőhöz, hogy elmondja, annyira lenyűgözte tavalyi menyasszonyi ruhája, ezért most megvette pontosan ugyanazt a ruhát, kicsit más színben. És bár néhányan azt mondták, hogy a fiatal nő ízlésére nézve ez hízelgő, ő nem így érzett:

„Fáj nekem, a különleges napom ruhája már nem lesz különleges, most, hogy a férjem nővére is ezt fogja viselni” – panaszkodott.

A majmolt menyasszony 2022 áprilisában ment férjhez, sógornője pedig idén novemberben fog örök hűséget fogadni. A nő egy népszerű menyasszonyi csoporthoz fordult, hogy megkérdezze, férje beolvasson-e sógornőjének, és megkockáztassák a konfliktust, vagy inkább lépjenek túl az egészen.

Az emberek gyorsan a fiatal nő mellé álltak, és kritizálni kezdték a leendő menyasszonyt „furcsa” ruhaválasztása miatt.

„Elég fantáziátlannak tűnik olyan ruhát választani, amelyet egy másik esküvőn már látott. Amellett, hogy furcsa és durva, kreativitás szempontjából kicsit béna is” – mondta egy nő.

Egy másik azt mondta, ha barátok lennének, az más lenne: „Mivel családtagok, az esküvői képeiket egymás mellé fogják kihelyezni, milyen kínos” – mondta egy nő.

Mások azt mondták, hogy a sógornő túlzásba vitte a dolgot. Ha a ruha egyedi készítésű lenne, az más tészta, itt azonban nem ez történt, ezért van joga ugyanazt a ruhát hordani az esküvőn.

„Igazságos-e, ha megkérjük a nővért, hogy mondjon le álomruhájáról, mert másfél évvel korábban valaki más viselte? Az emberek ok nélkül veszik olyan komolyan ezt a sz@rt. Senki sem fogja észrevenni” – mondta egy másik.

Mások bevallották, hogy nem érdekelné őket, ha valaki a közelükben ugyanazt a ruhát viselné. Téged igen?

(via) 

esküvői ruha

Fotó: Unsplash

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top