nlc.hu
Sztárok

Meghan Markle koppintásai

Róla koppintja stílusát Meghan Markle – fotók

Sokan mondták azt amikor Meghan Markle bekerült a királyi családba, hogy milyen egyedi, különleges stílusa van. Nos, nagyon úgy fest, hogy ezt bizony II. Erzsébet kedvenc menyéről koppintotta...

Zsófia wessexi grófné már rég a királyi család tagja volt, és végezte a dolgát, amikor Meghan Markle még Kanadában forgatta a Briliáns elmék sorozatot. II. Erzsébet menye mindig részt vesz például a BGC jótékonysági eseményei, és segít a pénzgyűjtésben. 2015-ben egy testre simuló, nagyon elegáns Victoria Beckham ruhában jelent meg a rendezvényen, amiről még napokkal később is cikkeztek a lapok. Hozzá egy Gianvito Rossi cipellőt viselt.  A fotót most kapták fel újra a divatszerkesztők, akik szerint Zsófi szettjei inspirálták Meghan Markle-t azután, hogy bekerült a királyi családba. Meghan több alkalommal viselt olyan márkájú és fazonú ruhát, amit a kétgyermekes Zsófia előtte már magára öltött. Ezt a kék darabot például március 5-én, nem sokkal azelőtt, hogy férjével az Egyesült Államokba költöztek. 

Meghan Markle és Zsófia grófné összeöltözött

Zsófia 2015-ben viselte ezt a ruhát. Meghan idén márciusban vett fel nagyon hasonlót. (fotó: Profimedia/ Getty Images)

Az mindenképpen érdekes, hogy amíg Meghan Markle munkájával nem, csak ruháival került bele a brit lapokba, addig Zsófia mára az egyik, olyan tag a királyi családban, aki a legtöbb munkát vállalja be. Meghannal ellentétben, nem zárkózik el a sajtótól sem, pedig régebben neki is meggyűlt a baja az újságírókkal. Ám pont a napokban adott egy nagyobb interjút, az egyik vasárnapi lapnak, amelyben nemcsak Harry és Meghan kilépéséről beszélt, de arról is, hogy gyermeki és királynő között milyen a kapcsolat. “Nyilvánvalóan nem mindenki nagyanyja lakik egy kastélyban, de nem az a fontos, hogy hová mész vendégségbe, hanem, hogy kik várnak ott rád. Amikor a gyerekek a királynővel vannak, akkor számukra ő a nagyi”- mondta.

Királyi család akkor és most!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top