nlc.hu
Trend

Merész menysszonyi ruha

Mindene kint volt az esküvői ruhából a menyasszonynak, rátámadtak a kommentelők

Az ara jól érezte magát a merész menyasszonyi ruhában, amit világgá is kürtölt közösségi oldalán, a kommentelőktől azonban megkapta érte a magáét.
thisishanab

67 angol fontért, vagyis átszámítva nagyjából 27 ezer forintnak megfelelő összegért rendelt magának egy menyasszonyi ruhát az Oh Polly márka webshopjából egy brit ara. Hana a TikTok-oldalán mutatta be az esküvői készülődést, és magát a ruhát, mely bizony, ezt meg kell hagyni, sem a hosszát, sem a dekoltázsát illetően nem takart kimondottan sokat. 

@thisishanab Pov its your weddinf day | Pov youre gettinf married | Pov i am getting married today💁🏾‍♀️ @Oh Polly #iamgettingmarried #gettingmarried #grwmformywedding #weddingtiktok ♬ original sound - Hana

Az ara meglehetősen boldognak és elégedettnek tűnt a videóban, többek között magával a ruhával is, azonban a kommentelők egy része már kevésbé volt elragadtatva tőle. A legtöbben azt kifogásolták, hogy az öltözék túlságosan merész egy esküvőre.

„Nem tudom eldönteni, sztriptízbár vagy esküvő?” – írta valaki.

„Miért házasodtál fehérneműben?” – tette fel a kérdést egy másik felhasználó.

„Nem zavarba ejtő, ha ezt más férfiak vagy idősek is meglátják?” – így egy harmadik hozzászólás.

Hana a kritikus megjegyzésekre a következőképp reagált: ​

Egyetlen ember sem jön zavarba attól, ha megmutatom annak a szépségét, amit Isten teremtett.

A hozzászólók között persze akadtak olyanok is, akik Hana mellé álltak, vagy azért, mert nekik tetszett a ruha, vagy épp az a tény, hogy a menyasszony nem költött rá csillagászati összeget. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top