nlc.hu
Trend

Olcsón vett esküvői ruha

Megütötte a főnyereményt: fillérekért jutott egy 2 milliós esküvői ruhához

Sokan kételkednek abban, hogy a nő tényleg elvitte-e az esküvői ruha jackpotot.

Egy, a TikTokra felkerült videóban az alabamai Emmali Osterhoudt azt állítja, hogy a helyi Goodwill-adományboltban jutott potom áron egy eredeti Galia Lahav esküvői ruhához.

Elmondása szerint mindössze 25 dollárt (9000 forint) fizetett az amúgy 6 ezer dolláros (2,1 millió forintos) ruháért.

@emmalifaith Im so freaking excited about this find, i may not even use it when it comes to the day because im not getting engaged or married for awhile but maybe its fate lol also jlo has worn this brand as well #galialahav #galialahavbride #goodwill #weddingdress @Galia Lahav ♬ original sound - Emmali

A kommentelők mindenesetre hitetlenkednek, hogy Emmali tényleg elvitte-e a szezon esküvői ruha -főnyereményét, de sokan irigylik is.

A fiatal nő pedig önkritikusan bevallja a videóban, hogy nem házas és még csak jegyben sem jár, de reméli, lesz lehetősége saját esküvőjén is viselni a gyönyörű ruhát.  

menyasszony

Csak egyszer az életben lehet valakinek ekkora szerencséje (Illusztráció: Pexels.com)

A Galia Lahav divatmárkát 1984-ben alapította a névadója, a Fehéroroszországban született, de izraeli divattervező. 40 országban 70 üzlete van az esküvői ruhákra szakosodott márkának, melynek egyik leghíresebb vásárlója Beyoncé, de Jennifer Lopez, Katie Holmes vagy Bar Refaeli is szívesen hordja Lahav egy-egy kreációját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top