nlc.hu
Trend

Húszezer forintért vett egy másfél milliós ruhát

Húszezer forintért vett a turiban egy másfél milliós esküvői ruhát, mégis eladományozta

Az influencer már házas, így nem volt rá szüksége.
Menyasszony és vőlegény az erdőben

Soha nem tudni, hogy mit találunk egy turkálóban, adományboltban vagy régiségüzletben. Sokakat pont ez csábít: alig van annél jobb érzés, amikor valamilyen menő dolgot áron alul zsákmányolunk. Pontosan ez történt egy Ophelia Nichols nevű tiktokerrel: a 41 éves nő a közösségi oldalon osztotta meg, hogy 50 dolláért (kb. 20 ezer forint) jutott hozzá egy 5000 dolláros (másfél millió forint) ruhához.

A TikTokon közzétett videóban Nichols megmutatta a menyasszonyi ruhát, és elmagyarázta, hogy miért is olyan drága.

A ruha Romona Keveža tervezőtől származik, akinek jelenlegi menyasszonyi kollekciója több mint 3000 dollárnál kezdődik ruhánként. Nichols hitetlenkedve látta, hogy a ruhát mindössze 50 dollárért árulják, sőt szólt a bolt vezetőjének is, aki azonban nem akarta átcimkézni a darabot, így a tiktoker potom pénzért hozhatta el.

Nichols azonban már házas, és kijelentette, hogy a ruhát a 12 millió közösségi média követője közül valaki olyannak szeretné odaadni, akinek szüksége van rá.

„Sírtam, amikor a csomagtartóba tettem ezt a ruhát, mert bármit megadtam volna érte évekkel ezelőtt, amikor férjhez mentem” – magyarázta a videóban – „Tudom, hogy valamelyikőtöknek sokat jelentene. Persze, kitisztíttathatnám, és eladhatnám az eBay-en bármennyiért, de nem, azt akarom, hogy valaki másnak is megadassék az az élmény, ami nekem nem”.

A nő felpróbálta és meg is mutatta a gyönyörű ruhát, hozzátéve, hogy szerinte szűkebbre szabták, mint a cimkére írt méret, így annak, akinek elajándékozza, mindenképpen érdemes lesz előre felpróbálni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top