nlc.hu
Trend

60 éve viselt menyasszonyi ruha

60 év után is elállt a szava a férjnek, mikor meglátta a feleségét az esküvői ruhájában

A reakciója mindennél aranyosabb.
idős pár esküvői ruhában

60 év házasság után valószínűleg az ember már mindent látott egy kapcsolatban, de épp ezért annyira aranyos, ha valaki ennyi idő után is képes úgy tekinteni a másikra, hogy abból sugárzik a szeretet. 

Egy Ali Brooke nevű nő a TikTok csatornáján osztott meg egy videót, ahol a nagymamája újra felvette az esküvői ruháját, és megmutatta a férjének, hogy még mindig mennyire csinos benne. Bár hat évtized eltelt azóta, hogy kimondták a boldogító igent, a férj reakciója egyszerűen imádnivaló: meglepetés, csintalanság és elköteleződés sugárzik az arcáról, láthatóan egy közösen leélt élet után is oda van a feleségéért.

Egyszerűen le sem tudja róla venni a szemét, a mosolya pedig mindent elmond, picit olyan, mintha újra beleszeretett volna a nőbe. 

A videó nem meglepő módon már 6,4 milliós megtekintésnél jár, nyilván nem véletlenül, a rendíthetetlen romantikusoknak ez a tökéletes bizonyíték arra, hogy igenis létezik olyan, hogy egy életen át… A hozzászólók pedig egyetértenek abban, hogy a nagymama 70+-osan is lenyűgözően fest. 

Nem mellesleg a videó végén néhány bevágás arról is született, milyen volt annak idején az esküvőjük, a boldogságuk láthatóan akkor is leírhatatlan volt. Ezt nevezik igaz szerelemnek. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top