nlc.hu
Család

Nagymamája ruháját viselte esküvőjén - fotó

Megható pillanatok: 88 éves nagymamája menyasszonyi ruháját viselte az esküvőjén

A hatvan évvel ezelőtti menyasszonyi ruha tökéletesen áll az ifjú arának.

Egy massachusettsi menyasszony igazán különleges ruhát viselt azon a szeptemberi napon, amikor kimondta a boldogító igent, Allie Livingwater ugyanis abban az esküvői ruhában ment férjhez, amit a nagymamája is viselt, amikor megházasodott. A 88 éves Anne Cooke 1961. június 3-án ment férjhez, és úgy döntött, nem ad túl a menyasszonyi ruháján utána, hanem megőrzi azt emlékbe. Unokája, aki már régóta tudta, hogy ő is ebben szeretne frigyre lépni, meg is találta a ruhát egy poros zsákba rejtve a pincében. 

„Óriási dolog számomra, hogy megengedte, hogy az esküvői ruháját viseljem életem legfontosabb napján, mindent jelent nekem” – mondta Livingwater.  A ruhát szerencsére nem kellett átalakítani, az tökéletesen állt az ifjú arának, de a csipkét egy kicsit rendbe kellett hozni, illetve tisztítóba is elvitték. „Nem tudta levenni a szemét a ruháról és rólam, könnyek szöktek a szemébe, de ezek a boldogság könnyei voltak” – mesélt arról, hogyan reagált nagymamája akkor, amikor az esküvő napján meglátta az unokáját.

(via Fox News)

Esküvői ruhát adnak fel egy menyasszonyra

Fotó: Pexels/Dmitry

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top