nlc.hu
Trend

Fehér ruhát vett fel egy vendég az esküvőre

Sírva fakadt a menyasszony, mert összekeverték egy fehér ruhába öltözött vendéggel

"Rossz arának" gratulált a vendég, nagyon kiborult az igazi.
esküvő,

A Redditen osztotta kínos esküvői élményét egy nő. Meséli, hogy összetévesztette az arát egy fehér ruhába öltözött vendéggel és neki gratulált. Ezt pedig annyira a szívére vette a menyasszony, hogy sírva fakadt.

Mint mondja, soha nem találkozott az arával. A barátja – aki a menyasszony unokatestvére – hozta el őt az esküvőre, még a szertartás előtt köszönni akart a menyasszonynak, de a barátjának éppen telefonálni kellett, tehát nem volt a közelében, és amikor meglátott egy fehér ruhás nő, azt hitte, ő menyasszony, mert gyönyörű „menyasszonyi ruhában” volt, legalábbis ezt gondolta. Gratulált neki, hogy férjhez megy, ám kiderült: nem ő a barátja unokatestvére, azaz rossz „menyasszonynak” gratulált. Ezt azonban meghallotta az igazi, aki ezen annyira kiborult, hogy sírva fakadt.

Amikor a barátom visszajött, elmeséltem neki, mi történt. Megnyugtatott, hogy ez nem az én hibám, ám a menyasszony, az anyja és a vőlegény pipás lett rám, mondván tönkretettem az esküvőt. Azóta is kellemetlenül érzem magam a történtek miatt” – panaszolta  a fórumon, ahol a kommentelők próbálták megnyugtatni a kínos helyzetbe került nőt. Szerintük se az ő hibája volt. „Nem hiszem, hogy haragszik-e rád. Hogyan haragudhatna egy olyan személyre, akivel soha nem találkozott? Ez egy nagyon érzelmes nap volt számára, és biztos abban a pillanatban „robbant ki” belőle a készülődéssel, szervezéssel járó izgalom, feszültség” – írta egyikük. Más pedig azzal érvelt, hogy nevetséges, hogy őt hibáztatja a család, miközben annak a vendégnek kéne kínosan éreznie magát, aki fehér ruhát vett fel más esküvőjére.

(via)

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top