nlc.hu
Trend

Meg akarta akadályozni fia esküvőjét

Nem ismert határokat egy mexikói anya, hogy megakadályozza fia esküvőjét

Durva lépésre szánta el magát.
menyasszony

Csak nagy nehézségek árán tudott összeházasodni egy mexikói szerelmespár a Sonora állambeli Ciudad Obregonban. A vőlegény családja ugyanis folyamatosan zaklatta a menyasszonyt, sőt odáig fajult a vele szembeni ellentét, hogy leendő anyósa bűnözőket bérelt fel, hogy vörös festékkel öntsék le a templomba érkező ara menyasszonyi ruháját. Állítólag ez volt a legutolsó és legdrasztikusabb lépés, amit a vőlegény családja tett azért, hogy megakadályozza az esküvőt.

Úgy tudni, a vőlegény családjának jól jövedelmező temetkezési vállalkozása van, és nem nézték jó szemmel fiuknak az anyagilag rosszabb helyzetben lévő nővel való kapcsolatát. A vőlegény családja ugyanis meg volt győződve arról, hogy csak a pénze miatt akar hozzámenni a barátnő. A vőlegény testvérei először a közösségi médián keresztül – hamis profilokkal – kezdték fenyegetni a leendő sógornőjüket, Alexandrát. Amikor azonban a párja számon kérte ezt, a testvérei mindent tagadtak.

Miután a fenyegetések kudarcot vallottak, pénzt ajánlottak fel a nőnek, hogy vessen véget a kapcsolatnak, de nem volt hajlandó. Ezután pletykákat kezdtek terjeszteni róla a neten, de ez sem vált be. A vőlegény anyja állítólag egyszer szívrohamot is színlelt, és kórházba vitette magát, így próbálta megpuhítani a fiát, hogy álljon el az esküvőtől.

A vőlegény családja még a házasságkötés napján sem tett le arról, hogy megakadályozza a frigyet. Elsőként a templom előtti fotózáson “avatkoztak közbe”. A rendőrség névtelen telefonhívás kapott arról, hogy kábítószer-terjesztés folyik a rendezvényen. Kiszálltak, átkutatták az összes vendéget, de nem találtak náluk drogot. Ezután pedig – amikor a menyasszony már a templom felé sétált – hirtelen megjelent három hívatlan vendég és vörös festékkel öntötte le a menyasszonyi ruhát. Még ez sem tántorította el a szerelmeseket a házasságkötéstől. A menyasszony gyorsan átöltözött a menyecskeruhába, és végül sor került az esküvőre, azaz diadalmaskodott a szerelem.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top