nlc.hu
Trend

Megható videó: hatvanév után újra felvette a menyasszonyi ruháját

Megható videó: 60 év után újra felvette a menyasszonyi ruháját, férje egyszerűen elolvadt

Egy újabb bizonyíték arra, hogy létezik örök szerelem.

Vannak olyan párok, akiknek megadatik, hogy együtt öregedhessenek meg, és noha azóta sok minden megváltozott, amióta először megpillantották egymást vagy amikor örök hűséget fogadtak egymásnak, de szerelmük ugyanolyan erős mint régen volt.

Hogy ilyen tényleg létezik, elég megnézni azt videót, amit Ali Odom készített nagyszüleiről. Nagymamája egyik nap ismét felvette a ruhát, ami az esküvőjén viselt, és amikor odalépett a férjéhez, felcsillant a szeme, és szeretetteljes mosollyal az arcán csodálta őt, ahogyan ott állt előtte.

60 év, és még mindig így néz rá” – írta Odom.

A videóban néhány régi kép is látható az esküvő napjáról bizonyítandó, hogy a nagymama tényleg ebben a ruhában ment férjhez, és miután poszt egyre több emberhez jutott el, egyre többen kérték a posztolót, hogy osszon meg még több képet a nagyszüleiről. Ő pedig boldogan eleget tett a kérésnek, bemutatta, hogyan bővült a család, hogyan ünnepelték, írja a My Modern Met.

Egy idős hölgy újra felvette menyasszonyi ruháját

Fotó: TikTok/@alibrookea

Sokan vannak, akik hosszú évtizedeken keresztül megőrizték a menyasszonyi ruhájukat, és ez interneten rengeteg kedves történet kering azokról, akik édesanyjuk vagy nagymamájuk ruhájában mentek férjhez.

„A szüleim még mindig boldog házasságban élnek, ezért nagyon különleges pillanat volt az, amikor az édesapám az oltárhoz vezetett, én pedig azt a ruhát viseltem, amit élete szerelme viselt esküvőjük napján” – mondta Andrea Pollard, aki nagyon hálás édesanyjának, amiért 30 éven át vigyázott menyasszonyi ruháját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top