nlc.hu
Trend

Menyasszonyiruha-trendek 2024

8 menyasszonyiruha-trend, ami mindent visz 2024-ben

Újraértelmezett klasszikusok, bájos részletek és glamúr minden mennyiségben. Mutatjuk, milyen ruhákban esküsznek idén a trendi arák.
Esküvői ruhák

3D virágok

A virágdíszek a menyasszonyi öltözékek klasszikusai, melyek azonban az idei divatban különösen jelentős hangsúlyt kapnak. Bár a hagyományos, virágmotívumos csipkék is jelen vannak, azonban igazán trendinek most a feltűnőbb, aprólékos kidolgozottságú 3D virágok számítanak. Kisebb méretben, de nagyobb mennyiségben, és extravagánsabb, oversize kivitelben is jelen lehetnek a ruhákon, elférnek a hercegnős stílusú kreációkon, de helyet kaphatnak letisztultabb vonalú modelleken is.

Menyasszonyiruha-trendek 2024
Megnézem
Összes kép (5)

Cold shoulder

A cold shoulder, vagyis a vállakat szabadon hagyó fazon a 2024-es tavaszi-nyári szezon egyik nagy visszatérője a divatban, a menyasszonyi ruhák terén is. A szabás rövid és hosszú ujjmegoldásokkal egyaránt megy, és főként látványos, pazar szoknyarészekkel kombinálva dívik.

Menyasszonyiruha-trendek 2024
Megnézem
Összes kép (5)

Különleges fűzők

A fűzős menyasszonyi ruha soha nem megy ki a divatból, azonban 2024-ben a hagyományos fűzőknél sokkal trendibbek a  szokatlan, például aszimmetrikus, esetleg geometrikus vonalvezetésű, vagy váratlan, játékos részletekkel felturbózott fűzőkkel készült darabok. A különleges fűzők szintén megjelenhetnek a minimalistától a drámai hatású kreációkig mindenféle stílusú modellen.

Menyasszonyiruha-trendek 2024
Megnézem
Összes kép (5)

Masnik

A masni az idei év egyik legdominánsabb trendje általában véve a divatban, és az esküvői öltözékeken is. A lehetőleg minél több vagy minél nagyobb masni a ruhák bármely pontját díszítheti, de betölthet ennél praktikusabb funkciót is, például adhatja a komplett mellrészt. Ha masnikról van szó, a kevesebb több elvét jelen állás szerint nem kell betartani. 

Menyasszonyiruha-trendek 2024
Megnézem
Összes kép (5)

Csillogás

A csillogó menyasszonyi ruhák évek óta ott vannak az esküvői divat legnépszerűbb irányzatai között, és nincs ez másként idén sem. Az ezüst vagy ezüstfehér fényű kristályokkal, gyöngyökkel, flitterekkel borított vagy ezüstszálas hímzésekkel díszített ruhák dívás, glamúros megjelenést kölcsönöznek az aráknak. Viselhetők önmagukban, de még látványosabbak sima, légies tüll fátyollal vagy uszállyal kombinálva. 

Menyasszonyiruha-trendek 2024
Megnézem
Összes kép (5)

Mini

A földig érő menyasszonyi ruhák mellett ugyancsak jó ideje divatban van a mini fazon is, mely erre a szezonra is velünk maradt. A teljesen testre simuló, illetve a bővülő szoknyarésszel készült szabás egyaránt aktuális, és persze a rövid ruhákon is érvényesülnek az előző bekezdésekben már bemutatott trendek. 

Menyasszonyiruha-trendek 2024
Megnézem
Összes kép (5)

Blézer, kosztüm

A feminin és maszkulin stílusjegyeket ötvöző menyasszonyi öltözékek is nagyot mennek idén. Kifogástalan választás lehet egy fehér vagy ekrü színű, akár csipkével, tüllel, masnival díszített nadrágkosztüm vagy blézerruha, de kimondottan trendi a hosszú menyasszonyi ruhákat árnyalatban és anyagában hozzájuk illő blézerrel kombinálni is.

Menyasszonyiruha-trendek 2024
Megnézem
Összes kép (5)

Kék

A babona szerint a menyasszonynak az esküvőn viselnie kell valami újat, valami régit, valamit, amit kölcsön kapott és valami kéket. Az idei trendek jegyében pedig a kék lehet maga a ruha, vagy annak a mintázata is, ugyanis 2024-ben a kék árnyalatai jelentik a legdivatosabb alternatívát azon arák számára, akik nem fehér vagy nem teljesen fehér ruhában szeretnének házasodni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top