nlc.hu
Trend

Olcsó menyasszonyi ruha

Csak 13 ezret fizetett a pazar menyasszonyi ruháért

Az álomruha nem feltétlenül kerül egy vagyonba, némi szerencse azonban kétségkívül kell, hogy valaki ilyen olcsón juthasson hozzá.

Az Egyesült Államokban egy menyasszonyi ruha átlagosan 1800 és 2400 dollár (600-850 ezer forint) közötti összeget kóstál, egy szerencsés ara azonban ehhez képest mintegy 97 százalékos kedvezménnyel, 40 dollárért (13 ezer forintért) vásárolta meg az álomruháját, egy használt holmikat értékesítő Goodwill áruházban. 

A nő a Redditen számolt be a több mint kiváló fogásról, ahol meg is mutatta a ruhát, mely valóban meseszép. A kommentelők többsége le volt nyűgözve a látványtól, egyikük pedig viccesen megjegyezte, hogy szinte lopásnak számít, hogy az ara ilyen csekély összegért jutott hozzá ehhez a pazar kreációhoz.

Menyasszonyi ruha

40 dollárba került a ruha (Fotó: Reddit)

Az iparági szakértők szerint egyébként az esküvő teljes költségvetésének jellemzően nagyjából 10 százalékát teszi ki a menyasszonyi ruha ára – legalábbis a tengerentúlon, ahol az arák kölcsönzés helyett szívesebben vásárolnak saját ruhát a nagy napra.

Egyre inkább jellemző azonban, hogy a házasodni készülők a költséghatékonyabb megoldásokat keresik, például új helyett inkább használt menyasszonyi ruhát választanak, igaz, ilyen esetekben is elsősorban a nagy nevű tervezők és divatházak, például Vera Wang, Jean Paul Gaultier vagy a Versace kreációit keresik. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top