nlc.hu
Trend

Olcsó menyasszonyi ruhák

Két menyasszonyi ruhát is vett 4000 forintból – És milyen szépek!

Attól, hogy egy esküvői ruha olcsó, még lehet szép és ízléses, és ezt be is bizonyítjuk!

A kevesebb több, tartja a mondás, és ez most nagyon is témába vág, ugyanis a következő menyasszonyok egyáltalán nem csináltak nagy ügyet a ruhaválasztásból, egytől-egyig olyan darabok mellett tették le a voksukat, amikben csinosak voltak, és ami nem terhelte meg a pénztárcájukat.  

Esküvői ruha

Fotó: Pexles/Terje Sollie

A rövid fazon 

A 26 éves Rachel Connealy igazi bajnok, ha spórolásról van szó, a szertartáson viselt ruháját 3, a fogadáson hordott ruháját pedig mindössze 5 dollárért vette, úgyhogy összesen 8 dollárt költött, ez körülbelül 3200 forintot jelent. Tudtam, hogy egy kicsit mást szeretnék. Önmagam akartam lenni az esküvőm napján, és nem lennék az, ha káprázatos, díszes ruhát viselnék” – mondta a The New York Postnak Connealy, aki a szertartására egy selyem midi ruhát, a fogadására pedig egy rövidebb ruhát választott, vidám, texturált szoknyával és rövid ujjakkal. A ruhákon csak kisebb átalakítások voltak szükségesek, így erre sem kellett sokat áldoznia, úgyhogy végül pont úgy mehetett férjhez, ahogy eltervezte.   

@rachelandnate you never know what you’ll find at the thrift 2 weeks before your wedding #weddingdress ♬ original sound - Liah_19 - Isa_

Örökzöld gyöngyök 

A 24 éves Emily Lewis saját divatbemutatót tartott a nappalija kényelmében, hogy a közeli családtagok megnézhessék, amint felpróbálja a különféle ruhákat, amiket online rendelt olyan pénztárcabarát helyekről, mint az Amazon vagy a Lulus. A befutó végül egy 130 dolláros (kb. 50 ezer forintos), gyöngyökkel díszített ujjatlan ruha lett, ezt viselte az esküvője napján és gyönyörű volt benne. Lewis eredetileg úgy gondolta, hogy egy szalonban választ majd ruhát, de az árak sokkolták, ezért döntött az alternatív megoldás mellett. „Amikor elkezdtem vizsgálni ennek a tényleges költségeit, úgy gondoltam őrültség. Nem tudnék rá okot, hogy több ezer dollárt költsek valamire, amit egy nap néhány órára viselnék csak, aztán soha többé nem nyúlnék hozzá… Sokkal inkább a jövőmbe, a gyerekeimbe vagy az otthonomba fektetném ezt a pénzt.” 

Dizájner külső 

Ann Taylor sem szeretett volna túl sokat költeni a menyasszonyi ruhájára, ezért a Sheinről rendelt magának egyet, amiért mindössze 40 dollárt fizetett (nagyjából 16 ezer forint), ám ezt jó ideig titokban tartotta. A sellő szabású, nyitott hátú ruha mesésen állt rajta, de ahogy mondja, mikor felfedte a titkát, sokáig senki nem hitte el neki, hogy tényleg ilyen olcsón sikerült megvennie – ekkor árulta el, hogy honnan választotta. „Bebizonyítottam, hogy nem kell 10 000 dollárt költeni ahhoz, hogy jól nézzek ki. Minden a magabiztosságon múlik” – és valóban, a ruhájáról egyáltalán nem mondani meg, hogy nem egy dizájner darabról van szó. 

@being.mary.jane For the longest people asked where I got the dress and never told them shein. But the secrets out of the bag $39 on my wedding dress #sheinwedding #cheapdresses #sheinhaul #blackweddings @SHEIN ♬ What Is a Soulmate Skit - True Genuis

Letisztultság a köbön 

Jazmyn W, aki egy 75 dolláros, bonyolult gyöngyökkel díszített ASOS-ruhát viselt a nagy napján, az olcsóbb esküvői ruhákat a generációs értékváltás jelének tudja be. „Úgy gondolom, hogy a múltban az emberek sokszor másokért tettek dolgokat, és nem magukért. Azt hiszem, a fiatalabb millenálok és különösen a Z generáció tényleg nem törődnek azzal, hogy mások mit gondolkodnak, valahogy saját magukat helyezték előtérbe.” A Los Angeles-i humorista öt éve ment hozzá a szerelméhez és nekik az volt a fontos, hogy a szerelmük és a kapcsolatuk legyen a nap „gyújtópontja”, ne pedig az, hogy mit visel. „Azt hiszem, a ruha egyre kevésbé fontos. Úgy gondolom, egyre fontosabbá válik az a mód, ahogyan arra gondolunk, hogyan költjük el azt a pénzt, amiért keményen dolgozunk.” A ruhát ITT tudod megnézni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top