nlc.hu
Trend

Olcsó esküvői ruha

15 ezer forintot fizetett az esküvői ruhájáért, de olyan, mintha drága dizájnerdarab lenne

Itt a bizonyíték arra, hogy nem kell teljesen lenullázni a bankszámlánkat ahhoz, hogy szép menyasszonyi ruhát találjunk.

Tisztában vagyunk vele, hogy egy esküvő két emberről szól, de kár lenne tagadni, hogy azért a nagyobb fókuszt általában a menyasszony kapja, és természetesen a RUHA, igen, így, nagybetűvel. Mindenki arra kíváncsi, hogy az újdonsült ara milyen darabot választ a nagy napra, és bizony tényleg könnyű elragadtatni magunkat és egy költséges választás mellett dönteni, csak azért, mert szép és trendi.

Esküvői ruha

Fotó: Getty Images/yehor

Épp ezért annyira üdítő Ann Taylor példája, a nő ugyanis a Shein oldaláról rendelt magának menyasszonyi ruhát, és erre mindössze 40 dollárt, azaz nagyjából 15-16 ezer forintot költött. Taylor a TikTokon osztotta meg, mekkora mázlija volt, de azért kételkedők a videó ellenére is akadtak: „Senki sem hiszi el, amikor azt mondom, hogy 39 dollárt fizettem ezért az esküvői ruhámért. Tavaly júliusban a ruha körülbelül 47 dollárba került, és a kuponkódjukkal csak 39 dollárt fizettem” – írja a videó alatt. 

Bár régóta kérdezték tőle, hol tett szert a ruhára, csak a közelmúltban osztotta meg a követőivel, hogy a Sheinről rendelte, hogy miért nem merte eddig bevallani, arra nem adott választ. 

@being.mary.jane For the longest people asked where I got the dress and never told them shein. But the secrets out of the bag $39 on my wedding dress #sheinwedding #cheapdresses #sheinhaul #blackweddings @SHEIN ♬ What Is a Soulmate Skit - True Genuis

A fehér szaténból készült, spagettipántos, hátat szabadon hagyó darab tényleg lélegzetelállító, bátran ringbe szállhatna bármelyik tervezői ruhával, nem utolsósorban pedig pont olyan, mintha Taylorra szabták volna. Ez a tiktokerek figyelmét sem kerülte el, akik rögtön azt bizonygatták, hogy a nő tette az akciós darabot csodássá, és nem fordítva. 

A pár azért is ritkaságszámba megy, mert nemcsak az esküvői ruhán, hanem mindenen spóroltak, így kevesebb, mint 500 dollárt, vagyis megközelítőleg 200 ezer forintot költöttek összesen az egész lagzira. „Őszintén szólva nem látom értelmét több ezret kiadni egy olyan ruhára, amit egyszer fogsz viselni… Mesésen nézel ki!” – írta egy kommentelő, de nem ő volt az egyetlen, a cikk megírásának pillanatában 7442 megjegyzés sorakozott a TikTok videó alatt: 

  • „Pontosan így. Nem kell drágának lennie ahhoz, hogy csodálatosan nézzen ki.”
  • „Lenyűgöző! Imádom, ahogy a mi generációnk újradefiniálja az esküvőket! Nem kell, hogy milliókba kerüljön! Lenyűgözően nézel ki.”
  • „GYÖNYÖRŰEN nézel ki!!!! Az egész nem az esküvő költségeiről, hanem a házasság minőségéről szól!! Gratulálok!” 

Láthatóan a kommentelők teljesen odáig voltak Taylor döntéséért és egyetértünk velük, még akkor is, ha a Shein nem a legfenntarthatóbb döntés, ha ruhavásárlásról van szó. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top