nlc.hu
Trend

170 ezer forintos kaliforniai esküvő

Csupán 170 ezer forintból szervezték meg a kaliforniai álomesküvőt

A menyasszonyi ruha mindössze 17 ezer forint volt, de nemcsak ezen spórolt az ifjú pár.

Nem kell, hogy az esküvő egy vagyonba kerüljön, jól bizonyítja ezt Kiara Brokenbrough példája, aki állítása szerint 500 dollárt, vagyis közel 170 ezer forintot költött a nagy napra. „Ezt azoknak küldöm, akik szeretnének megházasodni, de azt hiszik, hogy ez sokba kerül. Nem, nem kell rá sokat költeni!” – osztotta meg TikTokon a videót esküvője napjáról.

Persze akadtak olyanok, akik nem hitték el, hogy mindössze ennyi pénzből sikerült mindent megoldani. Pedig Kiara Brokenbrough szerint ez az igazság, a ruháját például 47 dollárért, vagyis nagyjából 16 ezer forintért rendelte egy internetes oldalról, ami híres arról, hogy nagyon olcsón árul mindent. „Nem akartam sok pénzt költeni egy olyan ruhára, amit csak egyszer, pár óráig fogok fogok viselni” – írta.

@kiarabrk I’ze a married woman now!! 😜 Subscribe to my YouTube channel to see how I pulled this off! YT: KIARA BRK #wedding #weddingtiktok #weddingday #couples ♬ original sound - zaq 🦖

És hogyan spóroltak még vőlegényével, pontosabban most már férjével? Az esküvő helyszínéül egy kilátópontot választottak, amiért értelemszerűen nem kell fizetni, a dekorációt ajándékba kapták, a vendégek pedig saját zsebből fizettek az ételért, italért. 

Menyasszony és vőlegény jegygyűrűvel

Fotó: Pexels

(via Yahoo!Lifestyle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top