nlc.hu
Trend
A világ legolcsóbb menyasszonyi ruhája

A világ legolcsóbb menyasszonyi ruhájában ment férjhez az ara

Mindössze 450 forintnak megfelelő összeget fizetett a ruháért.

A menyasszonyi ruhára fordított összeg gyakran igen jelentős részét az esküvő költségeinek, azonban számos alkalommal bebizonyosodott már, hogy nem mindig a pénzen múlik a dolog, egy kevésbé drága ruha is lehet tökéletes választás.

Egy Francesca nevű brit nő egy adományboltban bukkant rá a menyasszonyi ruhájára, melyért mindössze 1 angol fontot, azaz átszámítva nagyjból 450 forintnak megfelelő összeget fizetett. A nő egy TikTok-videóban számolt be az esküvőjéről.

450 forintos menyasszonyi ruha

Screenshot: Tiktok@francescacharityshop

A vőlegény öltözékét szintén igen pénztárcabarát áron szerezték be a Primarkból. Nem költöttek sminkesre vagy fordrászra sem, az ara maga készítette el a frizuráját és a sminkjét is a nagy napra.

Az esküvőt nem Nagy-Britaniában, hanem Gibraltárban tartották, ott ugyanis elmondása szerint sokkal kedvezőbb árú volt a helyszín – és így rögtön a nászúttal is egybekötötték a ceremóniát. Mint mondta: a legnagyobb kiadást a szállodaszoba bérlése jelentette, ám még így is sokkal olcsóbban jöttek ki, mintha a szigetországban kötöttek volna házasságot.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top