nlc.hu
Trend

Fehér nyári ruhák 15 ezer forint alatt

8 fehér nyári ruha 20 ezer forint alatt, amiben akár férjhez is mehetsz

Ha nem tudsz vagy nem akarsz sokat költeni a menyasszonyi ruhádra, kevésbé formális hangulatú esküvőt tervezel, vagy épp a polgári szertartásra keresel alkalomhoz illő öltözéket... Íme 8 fehér nyári ruha az aktuális kollekciókból, ami nem kerül többe 20 000 forintnál!

Fűző stílus

Zara fehér ruha

Zara, 9995 forint

A tavaszi-nyári szezon egyik meghatározó irányzata a fűzős fazonú felsők trendje. Ez a hófehér miniruha is ilyen felsőrésszel és aszimmetrikusan ráncolt szoknyarésszel készült. 

Mango fehér ruha

Mango, 19 995 forint

Ezt a minimalista vonalú midiruhát szintén a fűzőre hajazó felsőrész teszi különlegessé. Egyszerű, mégis elegáns és ízléses darab.

Madeira 

Mohito fehér ruha

Mohito, 15 995 forint

A madeira csipkés, áttört anyagú ruhák több szezon óta a nyár nagy favoritjai. Teljes joggal, hiszen bájosak, szellősek és mutatósak. Ez a madeira csipkés ingruha akár menyasszonyi viseletként is megállja a helyét, például egy, a természetben megrendezendő szertartáson.

Zara fehér ruha

Zara, 15 995 forint

Ha szintén áttört anyagú, de inkább hosszabb fazonú ruhát keresel, itt van például ez a spagettipántos, mélyen dekoltált modell. Könnyed, légies darab menyasszonyoknak vagy „csak úgy”, nyári ruhaként is.

Látványos részletek

Mango fehér ruha

Mango, 19 995

Ezt a letisztult szabásvonalú midiruhát a puffos ujjak teszik igazán különlegessé. Maga a szofisztikált finomság, mely nem mellesleg a szezon egyik vezető divatirányzatának, a regencycore-nak is megfelel.

H&M fehér ruha

H&M, 9995 forint

Ez a virág formájú flitterekkel díszített mini egyszerre játékos és sikkes. Nem nélkülözi az ünnepélyességet, ugyanakkor maga a megtestesült lazaság. Ha ilyenre vágynál…

Kabát fazon

 H&M fehér ruha

H&M, 11 995 forint

Ez a fehér kabátruha is hibátlan választás polgári szertartásra, később pedig más alkalmakra is nyugodtan hordhatod.

Mango fehér overál

Mango, 19 995 forint

Ha az esküvődön is szívesebben viselnél nadrágot, ez a kabát fazonú felsővel és élére vasalt nadrágrésszel készült overall lesz a barátod. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top