nlc.hu
Trend

Fehér nyári ruhák, akár esküvőre is

10 fehér nyári ruha 20 ezer forint alatt, amiben akár férjhez is mehetsz

Íme az itthon is elérhető fast fashion márkák 2021-es nyári kollekcióinak legszebb fehér egészruhái, melyek akár menyasszonyi viseletként is megállják a helyüket!

Ha könnyedebb, informális hangulatú esküvőre készülsz és/vagy nem akarsz, esetleg nem tudsz sokat költeni a menyasszonyi ruhádra, akár a fast fashion márkák kollekcióiban is találhatsz sikkes, alkalomhoz illő darabokat. A most következő 10, esküvői ruhaként is bevethető darab egyike sem kerül többe 20 ezer forintnál. 

H&M

H&M, 5995 forint

Ezen a ruhán a fehér és a csipke testesíti meg a klasszikus menyasszonyi divatot, miközben a szabása egyszerű, hosszban pedig térd alá ér. Kényelmes, ugyanakkor szofisztikált és kifogástalanul elegáns viselet.

Oysho

Oysho, 15 995 forint

Légies, minimaista darab, melyet a megkötős deréköv tesz igazán mutatóssá. Az esküvőt követően nyári alapdarabként is viselheted, akár még évek múlva is, hiszen ez a fazon soha nem megy ki a divatból.

Zara

Zara, 9995 forint

Ha a templomi esküvődön hagyományos menyasszonyi ruhában leszel, a polgári szertartásra viszont valami visszafogottabbat, de elegánsat keresel, ez a test vonalait finoman követő, hófehér kreáció ideális választás lehet.

Orsay

Orsay, 9495 forint

Szintén polgári szertartásra illik ez hatvanas évek stílusát idéző miniruha. A hozzá járó övvel is mutatós, de az ünnepi alkalomra ezt akár egy látványosabb, például csillogó darabra is lecserélheted.

Mohito

Mohito, 9995 forint

Ha nem tudsz dönteni a csipkés és a minimál stílusú darabok között, viselheted akár mindkettőt is, egy és ugyanazon ruhán. 

Medicine (Answear.hu)

Medicine (Answear.hu), 14 990 forint

Az áttört anyagú, hófehér ruhák évek óta stabilan ott vannak vezető nyári trendek között. Ez a deréköves modell szuper választás lehet például egy természetben megtartott esküvőre.

Reserved

Reserved, 9995 forint

Az előzőhöz hasonló stílusú, de még könnyedebb és bohémebb darab ez a vállakat szabadon hagyó, áttört anyagú mini miniruha.

Mohito

Mohito, 7995 forint

Ez az áttetsző virágmintás, átlapolós modell maga a kedvesség és a báj. Ha szereted a minit, hibátlan választás lehet a polgári esküvődre.

Zara

Zara, 19 995 forint

A hálóing stílusú nyári ruha az idei szezon egyik legmeghatározóbb trendje. Ez az egyenes vonalú, alul ízléses csipkeszegéllyel díszített darab menyasszonyi ruhaként is megállja a helyét, különösen egy vintage hangulatú esküvőn.

Zara

Zara, 19 995 forint

Ha a fehér színről nem mondanál le, viszont mégsem szeretnél teljesen egyszínű fehérben esküdni, ez az arany pöttyökkel hímzett midiruha a neked való modell, melyet a széles, fodros gallér-ujj tesz még látványosabbá.

Még több nyári divat

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top