nlc.hu
Trend

Gyerekruhák nyárra, jó időre

20+ szuper cuki ruha nyárra, gyerekeknek

Hihetetlenül aranyos gyerekruhák közül válogathatunk, csak rájuk nézve is fáj a szívünk, hogy egy szezon alatt kinövik őket.

Szépen kúszik felfelé a higanyszál a hőmérőben, semmi kétség, közeleg a nyár, a tavasz jó idős része pedig már meg is érkezett. Kisgyerekek esetén ez együtt jár a fél ruhásszekrény lecserélésével, jöhetnek a pólók, sortok, ruhácskák, kalapok. Körülnéztünk, milyen gyerekruhákból válogathatunk a legnépszerűbb márkáknál, meg kell hagyni, bővel van választási lehetőség akkor is, ha kerülnénk a minifelnőtt öltözékeket, ám szeretnénk, ha vidám, vagány szerelése legyen a gyereknek. Íme, kategóriákra bontva a felhozatal java, lányoknak és fiúknak egyaránt. 

Tavaszi-nyári ruhák kislányoknak

Pólók

A legfontosabb – nem csak a pólók esetén –, hogy jó minőségű legyen az anyaga, kerüljük a műszálas holmikat és keressük a jól szellőző, pamut változatokat. A crop fazonok a kisgyerek ruhák közé is beszivárogtak, gyerekruha vásárlásánál érdemes résen lenni, ha szeretnénk, hogy a póló takarja a gyerek derekát.

H&M lány póló
Megnézem
Összes kép (4)

Ruhák, overallok, szettek

Lenge nyári ruhácskákkal Dunát lehet rekeszteni, melyek pántos változatait egy pólóval és leggingssel kombinálva már most is nyugodtan ráadhatjuk csemeténkre. Mellettük a lenge overallok közt is érdemes szétnézni, kényelmesek, csinosak, és picit hűvösebb időben a hátukat, derekukat is védik.

H&M csíkos ruha
Megnézem
Összes kép (7)

Pulóverek, kabátok

Nyáron sem árt, ha van kéznél egy dzseki vagy egy kardigán, ha egész napra megyünk a gyerekkel valahová. Jól jöhet, ha feltámad a szél, de még plédként is funkcionálhatnak, ha épp arra van szükség.  

Zara pulóver
Megnézem
Összes kép (5)

Nadrágok

Kell nadrágból hosszú, rövid, szellős és strapabíró, mutatunk mindegyikre ötletet.

Mintás szövetjogger - H&M
Megnézem
Összes kép (4)

Kiegészítők, cipők

Cuki kis táskája minden kislánynak van legalább öt, mire betölti a harmadik évét, ám fontosabb ennél, hogy legyen egy kalap, ami véd a napsugárzás ellen, és egy kényelmes szandál, no meg sportcipő, amiben rohangálhat egész nap.

Szőtt anyagú kalap - Zara
Megnézem
Összes kép (5)

Tavaszi-nyári ruhák kisfiúknak

Pólók, trikók

Kisfiúk esetén a pólók és trikók töltik be a nyári ruhácskák szerepét is, így belőlük szinte sosem elég – pláne, ha leharcolja őket a homokozóban. A pálmafák idén népszerű mintának számítanak, a szörfös életérzés mellett persze a csíkos pólókat is megtaláljuk.

Csíkos póló - C&A
Megnézem
Összes kép (9)

Nadrágok, sortok

Megnézem
Összes kép (7)

Pulóverek, dzsekik

Az ingkabátok szuper alternatívák lehetnek a farmer dzsekikre, ősszel pedig majd akár kabát alatt is hordhatják őket, persze csak akkor, ha addig ki nem növik.

Kapucnis ing - Zara
Megnézem
Összes kép (5)

Kiegészítők, cipők

A halászsapkák nemcsak a felnőttek ruhatárának divatos kiegészítői idén, a gyerekosztályon is vagány változatokat találhatunk. Persze a legfontosabb, hogy védje a fejét, árnyékolja az arcán a tűző napon. Gyerekcipők esetén érdemes figyelni rá, miként tartja a bokáját, milyen a talpkiképzése a kiszemelt darabnak, és persze az sem árt, ha jól szellőző anyagból készül. 

Halászsapka - H&M
Megnézem
Összes kép (6)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top