nlc.hu
Sztárok

Vilmos herceg is elkezdte lemondani a találkozóit

Egyre jobban aggódik a világ, Vilmos herceg is elkezdte lemondani a találkozóit

Már nem csak Katalin hercegné, hanem Vilmos herceg is elkezdte visszamondani a hivatalos megjelenéseit. Ez pedig aggodalomra adhat okot...

Nagyobb a baj, mint gondoltuk? Teszik fel rengetegen a kérdést maguknak, miután megtudják, hogy már nem csak a rákbetegséggel küzdő Katalin hercegné, hanem férje, Vilmos herceg is lemondani kényszerül néhány találkozót. 

Katalin és Vilmos tökéletes párost alkotnak (Fotó: Getty Images)

Katalin és Vilmos tökéletes párost alkotnak (Fotó: Getty Images)

Rengeteg teher nyomja a trónörökös vállát

Január közepén bombaként robbant a hír, hogy Katalin hercegné pár nappal a 42. születésnapja után egy előre eltervezett hasi műtéten esett át. Az, hogy pontosan milyen beavatkozást is hajtottak végre a hercegnén, az egyelőre még rejtély, az azonban biztos, hogy a műtét a palota közleménye szerint sikeres volt. Mint később azonban kiderült, a beavatkozás után rossz híreket kapott a hercegné, kiderült ugyanis, hogy rákos megbetegedéssel küzd

Kétségtelen, hogy a Vilmos herceg is nagyon nehéz időszakot él meg hiszen egyszerre kell aggódnia feleségéért és édesapjáért, III. Károlyért, akit szintúgy rákos megbetegedéssel diagnosztizáltak. Mindezek mellett ott van a három gyermek, GyörgySarolta és Lajos gondozása is, akiknek az életében a hercegi pár mindig is aktív szerepet vállalt.

A 41 éves walesi hercegre tehát óriási felelősség hárult az elmúlt időszakban, amelynek bár megpróbál folyamatosan eleget tenni, volt, hogy családi okokra hivatkozva már le kellett mondania egy-egy hivatalos megjelenését. Így tehát nem a mostani alkalom lesz az első eset, hogy valamit lemondani kényszerül.

Ami inkább aggodalomra adhat okot az az, hogy a herceg most nem egy közeljövőben esedékes eseményt mondott le, hanem egy októberi szamoai találkozót. A palota indoklása szerint komoly okokból kifolyólag nem tudja helyettesíteni a rákkal küzdő Károly királyt a szamoai eseménysorozaton. Vilmos herceg vállát tehát egyre több teher nyomja, felesége pedig már teljesen érthető módon biztosan nem is fog nyilvánosan szerepelni egészen 2025-ig.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top