nlc.hu
Sztárok

Szívmelengető ígéretet tett Katalinnak Vilmos herceg

Szívmelengető ígéretet tett Vilmos herceg a világnak Katalin hercegnével kapcsolatban

Újra munkába állt Vilmos herceg, aki az egyik hivatalos megjelenésén tett egy rövid ígéretet felesége ápolásával kapcsolatban.

Január közepén bombaként robbant a hír, hogy Katalin hercegné pár nappal a 42. születésnapja után egy előre eltervezett hasi műtéten esett át. Az, hogy pontosan milyen beavatkozást is hajtottak végre a hercegnén, az egyelőre még rejtély, az azonban biztos, hogy a műtét a palota közleménye szerint sikeres volt. Mint később azonban kiderült, a beavatkozás után rossz híreket kapott a hercegné, kiderült ugyanis, hogy rákos megbetegedéssel küzd

Vilmos és Katalin (Fotó: Getty Images)

Vilmos és Katalin (Fotó: Getty Images)

Rengeteg teher nyomja a trónörökös vállát

Kétségtelen, hogy a Vilmos herceg is nagyon nehéz időszakot él meg hiszen egyszerre kell aggódnia feleségéért és édesapjáért, III. Károlyért, akit szintúgy rákos megbetegedéssel diagnosztizáltak. Mindezek mellett ott van a három gyermek, György, Sarolta és Lajos gondozása is, akiknek az életében a hercegi pár mindig is aktív szerepet vállalt. A 41 éves walesi hercegre tehát óriási felelősség hárult az elmúlt időszakban, amelynek bár megpróbál folyamatosan eleget tenni, volt, hogy családi okokra hivatkozva már le kellett mondania egy hivatalos megjelenését. Most azonban újra munkába állt és Surrey-be tett egy látogatást, ahol ételosztó önkéntesnek állt egy jótékonysági tevékenység keretein belül.

Itt találkozott a 71 éves Rachel Candappa-val, aki a brit trónörökösnek egy jókívánságot tartalmazó kártyákat adott át és megkérte, hogy ezeket vigye haza feleségének. A háromgyerekes édesapa természetesen megígérte, hogy mindenképpen át fogja adni feleségének az ajándékokat. Mindezek után az idős asszony arra kérte Vilmost, hogy vigyázzon a feleségére, amire ő így felelt:

Így lesz

 

Szükség is lesz Katalinnak a férje támogatására, hiszen február vége óta a walesi hercegné megelőző kemoterápiás kezeléseket is kap. Mint mondta a legnehezebb feladat számukra Vilmos herceggel az volt, hogy a gyerekeikkel is megosszák a lesújtó hírt. 

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top