nlc.hu
Sztárok

Rákot diagnosztizáltak Katalin hercegnénél

Rákot diagnosztizáltak Katalin hercegnénél

Katalin hercegné egy videóüzenetben árulta el, hogy miért tűnt el a világ elől az elmúlt több, mint egy hónapban.

A walesi hercegné ma este bejelentette, hogy rákos megbetegedéssel diagnosztizálták és jelenleg megelőző kemoterápián esik át. A hercegné mindezt egy érzelmes videóüzenetben közölte amit a mai napon forgattak. Katalin elárulta, hogy hatalmas sokkhatásként érte a hír, azonban egészen eddig mindent megtettek férjével Vilmossal, hogy a hírt egészen eddig titokban tartsák. 

Rákot diagnosztizáltak Katalin hercegnénél

Katalin hercegné (Fotó: Getty Images)

Megtörte a csendet

Katalin arról is beszélt a videóban, hogy a hírt már a gyermekeik is tudják, azonban rengeteg erőt ad neki az, hogy családja és az egész világ támogatja. 

Időbe telt mire elmagyaráztuk a dolgot Györgynek, Saroltának és Lajosnak. Azonban megnyugtattuk őket, hogy minden rendben lesz velem. Jól vagyok és minden nap egyre erősebb vagyok azáltal, hogy azokra a dolgokra összpontosítok, amelyek segítenek a gyógyulásban. Az, hogy Vilmos mellettem áll rendkívül sokat jelent nekem és nagy megnyugvást ad. Csak úgy, mint ahogyan a szeretet és a támogatás is, amelyet tőletek kapok. Ez nagyon sokat jelent mindkettőnknek.

 

Katalin hercegné rákos megbetegedését akkor diagnosztizálták amikor a hasi műtétjét hajtották végre rajta még januárban. A Kensington-palota úgy nyilatkozott, hogy nem szeretnének több információt megosztani a hercegné megbetegedésével kapcsolatban. Így a világ előtt egy időre biztosan rejtély marad, hogy milyen típusú és milyen stádiumú a rák. 

A videó itt tekinthető meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top