nlc.hu
Sztárok

Színre lépett Katalin hercegné hasonmása, tiszta vizet öntött a pohárba

Kitálalt Katalin hercegné hasonmása: tényleg ő látható a megnyugtatásnak szánt videón a hercegné helyett?

Megszólalt Katalin hercegné hasonmása, hogy valóban ő látható-e a napokban világot látott videón, amely a hercegnéről készült bevásárlás közben.

Már mi is csak kapkodni tudjuk a fejünket, hogy milyen őrületes irányba ment el a történet Katalin hercegné és Vilmos herceg kapcsolatának ügyében. Ez nem is csoda, hiszen végre amikor már újra és újra megnyugodhatnánk, egy újabb baki vagy egy különös elmélet lát napvilágot, hogy miért nincs még mindig minden rendben a brit királyi család háza táján. 

Rövid kitekintő 

Mint ahogyan már korábban írtunk róla, a walesi hercegné a 42. születésnapja után egy előre betervezett hasi műtéten esett át. Bár a palota közleménye szerint a beavatkozás jól sikerült, Katalin hercegnét azóta sem látni, csupán egy-egy pixeles vagy erősen manipulált kép vagy egy, – a napokban nyilvánosságra került -, rövid videó bizonyítja azt, hogy minden a legnagyobb rendben van a hercegnével, csupán csak lábadozik. 

Mi történhetett? 

Habár szinte már mi sem értjük, hogy egy ember egy műtét után miért ne lábadozhatna hónapokig, az egész világ szinte teljes pánikba esett, hogy Katalin hercegné kimaradásainak valami egészen más oka lehet. Rengeteg őrült konteó látott napvilágot ezzel kapcsolatban az elmúlt hetekben, azonban az utóbbi időben mindenki szinte csak arról beszél, hogy Katalin hercegné azért mondhatta le az összes hivatalos megjelenését és nem látni hosszú hetek óta, mert gondok vannak a Vilmossal való házasságában. A pletykák szerint ugyanis Vilmos megcsalja a hercegnét, méghozzá nem mással, mint a pár egyik jó barátjával, Lady Rose Hanburyvel. 

A videó

Úgy tűnik, a brit királyi család és maga a szeretőnek kikiáltott fél is foggal-körömmel küzd az ellen, hogy megállítsák ezeket a pletykákat, Rose például már az ügyvédjén keresztül is üzent a világnak, hogy hamisak a róla szóló állítások, valami mindig történik, ami újabb aggodalomra adhat okot. 

Most például egy olyan videó borzolja a kedélyeket, amin sokak szerint végre láthatjuk Katalin hercegnét, amint a bevásárlását intézi Vilmos herceggel nagy mosollyal az arcán – jelezve, hogy minden a legnagyobb rendben. Természetesen nem meglepő, de egyes fanatikusok még mindig nem nyugszanak és állítják, a videón nem is Katalin látható vagy ha mégis, akkor ez csakis egy korábbi felvétel lehet. 

A hasonmás

Heidi Agan kísértetiesen hasonlít a hercegnére (Forrás: Instagram)

Heidi Agan kísértetiesen hasonlít a hercegnére (Forrás: Instagram)

Mindezen spekulációk hallatán színre lépett Katalin hercegné hasonmása, akinek elárasztották a közösségi oldalát azok a feltételezések, miszerint ő látható a kérdéses videón, nem pedig a hercegné. Bár kétségtelen, hogy Heidi Agan tényleg megszólalásig hasonlít a hercegnére és több mint egy évtizede azzal keresi kenyerét, hogy a hercegnének adja ki magát, mégis biztosan állítja, hogy nem lehet ő a képsorokon és van is rá alibije, hogy miért. 

Száz százalékban biztos vagyok, hogy Katalin és Vilmos látható a felvételen. A hercegné életben van, ebben biztosak lehetünk. Egy kicsit túl messzire mennek már el ebben a kérdésben az emberek….

 

– nyilatkozta a Daily Mailnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top