nlc.hu
Sztárok
Reagált a pletykákra Vilmos állítólagos szeretője

Reagált a megcsalásos pletykákra Vilmos herceg állítólagos szeretője

Az állítólagos szerető nem hagyhatta szó nélkül azt a rengeteg támadást, amivel nap mint nap szembesülnie kellett Katalin hercegné eltűnése óta!

Az elmúlt időszakban számtalan pletyka merült fel arról, hogy veszélyben lehet Katalin hercegné és Vilmos herceg házassága. A pletykák szerint ugyanis a trónörökös szeretőt tart. Katalint pedig nem azért nem látni a nyilvánosság előtt, mert az előre betervezett hasi műtétjéből lábadozik, hanem abból az okból, hogy áll a bál a hercegi pár háza táján. 

Vajon igazak a megcsalásról szóló pletykák? (Fotó: Getty Images)

Vajon igazak a megcsalásról szóló pletykák? (Fotó: Getty Images)

Mi lehet az igazság?

Mint ahogyan már korábban írtunk róla, január közepén bombaként robbant a hír, miszerint Katalin hercegné pár nappal a 42. születésnapja után egy hasi műtéten esett át. A palota közleménye szerint a műtét sikeres volt, Katalin hercegnét mégsem látni azóta sem és minden hivatalos megjelenését is visszamondta egészen húsvétig. A hercegné távolmaradásának okáról rengeteg konteó látott napvilágot. 

Voltak, akik szerint a hercegné kómába esett és emiatt nem tud a nyilvánosság elé lépni, míg mások úgy gondolják, hogy elvetélt vagy kivetette a méhét. Szintén sokan szavaznak arra is a kimaradás okaként, hogy a hercegné a Big Brother vagy az Álarcos énekes következő évadának sztárja lesz és valamelyik műsor miatt nem lehet látni őt a nyilvános eseményeken. A legnagyobb figyelmet azonban mostanában az az elmélet kapja, miszerint Katalin azért nem mutatkozik férje mellett, mert gondok vannak a paradicsomban. Katalin ugyanis megelégelhette, hogy Vilmos herceg megcsalja őt. Mindezek mellett nem segített az sem a helyzeten, hogy Katalin hercegnét gyűrűje nélkül láthattuk egy fotón, amit hivatalosan adott ki maga a palota.

De mégis kivel? 

Habár tényleg nehéz lenne elhinni, hogy Vilmos herceg megcsalásra vetemedne, teljesen érthető, hogy egyre többen megpróbálnak utánajárni annak, hogy vajon igazak-e ezek a híresztelések. Az első kérdést a Vilmos herceg szívét meghódító nő kiléte veti fel. A történetbe itt csatlakozik be tehát az új szereplő, Lady Rose Hanbury, akiről 2019-ben kaptak szárnyra azok a pletykák, hogy ő a trónörökös állítólagos szeretője. A helyzet azonban most már olyannyira komoly, hogy egyes pletykalapok egyenesen már azt taglalják, hogy a szerető gyermeket vár Vilmos hercegtől, ezért Katalin idegösszeomlást kapott.

Megszólalt a megvádolt fél

A támadások olyannyira elburjánzottak Vilmos megcsalásos konteójával kapcsolatban, hogy végül már Lady Rose Hanbury is kénytelen volt reagálni rájuk saját ügyvédjén keresztül. 

„A pletykák teljes mértékben hamisak!” 

– üzente meg ügyvédjén keresztül. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top