nlc.hu
Aktuális

Veszélyben van Vilmos herceg egészsége?

Aggódik a világ: veszélyben van Vilmos herceg egészsége?

Katalin hercegné lassan egy hónapja eltűnt a világ szeme elől, így Vilmos hercegre minden eddiginél nagyobb teher hárult. Ha ez így megy tovább, félő, hogy lassan már a walesi herceg egészségéért is aggódhatunk...

Január közepén bombaként robbant a hír, hogy Katalin hercegné pár nappal a 42. születésnapja után egy előre eltervezett hasi műtéten esett át. Az, hogy pontosan milyen beavatkozást is hajtottak végre a hercegnén, az egyelőre még rejtély, az azonban biztos, hogy a műtét a palota közleménye szerint sikeres volt.

Aggodalomra adhat azonban okot, hogy Katalin minden hivatalos megjelenését lemondta egészen húsvétig és azóta sem látták – bár tény, hogy egy egészen pixeles kép napvilágot látott a hercegnéről, amint édesanyja mellett a kocsiban utazik, de könnyen elképzelhető, hogy testvérét, Pippát látjuk a fotókon. A hercegné állapota kíváncsiságban tartja az egész világot, hogylétéről pedig rengeteg konteó is terjeng az internetezők között. Vannak, akik szerint a hercegné meghalt, csak tagadja a palota, míg mások szerint kómába esett, ezért nem látni. Szintén mások viszont azt gondolják, hogy Katalin celebkedésbe kezdett és a Big Brother következő évadának vagy az Álarcos énekesnek az egyik sztárja lesz.

2023 karácsonyán még együtt láthattuk a családot (Fotó: Getty Images)

Sokszoros a teher Vilmos hercegen

Arról azonban kevesebb szó esik, hogy vajon hogyan viseli mindezt a terhet férje, Vilmos herceg. Kétségtelen, hogy a walesi herceg is nagyon nehéz időszakot él meg hiszen egyszerre kell aggódnia feleségéért és édesapjáért, III. Károlyért, akit rákos megbetegedéssel diagnosztizáltak. Mindezek mellett ott van a három gyermek, György, Sarolta és Lajos gondozása is, akiknek az életében a hercegi pár mindig is aktív szerepet vállalt. A 41 éves Vilmos hercegre tehát óriási felelősség hárult az elmúlt időszakban, amelynek bár megpróbál folyamatosan eleget tenni, volt, hogy családi okokra hivatkozva már le kellett mondania egy hivatalos megjelenését. Ezen az alkalmon egyébként egy olyan hivatalos programon kellett volna részt vennie, amit Konstantin görög király emlékére rendeztek.

Nincs tehát könnyű időszaka a walesi hercegnek: egy tíz-, egy nyolc- és egy ötéves gyermekről kell gondoskodnia, amíg Katalin felépül. Természetesen segítsége is van mindebben, ugyanis a hercegné édesanyja, testvére, Pippa és James is a család szolgálatára van, ha azt kívánja a szükség. Vilmos és Katalin azonban közismertek a gyakorlatias és lényegre törő szülői hozzáállásukról, így nem kérdés, Vilmos a királyi kötelességek és a család irányítása között zsonglőrködik már lassan egy hónapja. És bár biztosan nem újdonság ez a hercegnek, kétségtelen, hogy a jelen állapot nagyon megterhelő lehet a számára.

Vilmos herceg és Katalin hercegné alaposan kiveszik a részüket gyermekeik neveléséből (Fotó: Getty Images)

Vilmos herceg és Katalin hercegné alaposan kiveszik a részüket gyermekeik neveléséből (Fotó: Getty Images)

Kiveszik a részüket a gyermekek neveléséből

Katalin hercegné és Vilmos herceg a szemtanúk szerint olyanok, mint bármelyik szülőpár, akik mindig óriási lelkesedéssel vetik bele magukat a gyermekeik iskolájában zajló eseményekbe. Sőt, Katalin hercegné amikor csak teheti, maga viszi az iskolába a gyermekeiket. Az elmondások alapján pedig szinte egyetlen olyan programot sem hagytak ki, amely a három gyermekükhöz volt köthető. A Hello! magazin elárulta azt is, hogy a királyi pár nemcsak jelen van, hanem aktív szerepet is vállal ezeken a programokon.

Katalin a Westminster apátságban rendezett karácsonyi énekes istentiszteletének másnapján tartották az iskolai karácsonyi vásárt. A hercegi pár azonban ugyanúgy megjelent ezen az eseményen is, mint ahogyan a korábbi években is tették. Még tombolajegyekért is láttam őket sorban állni. Úgy viselkedtek, mint ahogyan azt bármelyik szülő tenné…

árulta el egy forrás.

Ha már nem olvadtunk volna el eléggé ettől a történettől, mondunk egy másikat: Egyszer a királyi pár egy énekes iskolai istentiszteleten is részt vett, ahol az igazgató mellett ültek és becsatlakoztak az összes dal éneklésébe is.

Katalin és Vilmos tehát elválaszthatatlan párost alkotnak a magánéletükben is, ami bár alapjában véve igen dicséretes, most mégis extra mentális terhet róhat a trónörökösre. Már csak reménykedni tudunk benne, hogy a hercegné hamarosan felépül és újra munkába állhat, hogy könnyíteni tudjon a leendő király terhein…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top