nlc.hu
Sztárok

Friss hírek Katalin hercegné állapotáról

A Kensington-palota hírt adott Katalin hercegné állapotáról

Január 17-én jelentették be, hogy átesett egy tervezett hasi műtéten.

Ahogy korábban megírtuk, Katalin hercegnén egy hasi műtétet hajtottak végre, melynek következtében hosszabb pihenőre vonult: húsvétig szüneteltetnie kell a nyilvános megjelenéseit. A háromgyerekes édesanya állapotáról most újabb hírek érkeztek: Katalint hazaengedték a kórházból.

„A walesi hercegné hazatért Windsorba, hogy folytassa a műtét utáni felépülését, ami egyelőre jól halad. A herceg és a hercegné hatalmas köszönetet mond a londoni klinika egész csapatának, különösen az elkötelezett ápolószemélyzetnek az általuk nyújtott ellátásért. A walesi család továbbra is hálás a jókívánságokért, amelyeket a világ minden tájáról kaptak” – olvasható a család hivatalos Instagram-oldalán.

Katalin hercegné

Katalin hercegné (Fotó: Justin Goff/GoffPhotos.com)

III. Károly még kórházban

Eközben a király harmadik éjszakáját töltötte kórházban, miután prosztataműtéten esett át. III. Károlyt tegnap kétszer látogatta meg Kamilla királyné a londoni magánkórházban. Ugyanabban, melyben előtte Katalin is lábadozott. Az uralkodó felesége mosolygott, amikor tegnap délben autóval megérkezett a klinikára, és alig több mint három órával később távozott az intézményből. Kamilla korábban azt mondta, hogy férje jól van és alig várja, hogy visszatérjen a munkába – írja a Daily Mail.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top