nlc.hu
Család

III. Károly és Katalin hercegné is kórházba került

III. Károly meglátogatta Katalint a kórházban, a műtétje előtt

A brit királyt a napokban megműtik. Károlyt ugyanabban a kórházban kezelik, amelyben Katalint is.

Január 26-án pénteken reggel 9-kor III. Károly király megérkezett arra a londoni klinikára, ahol a prosztatamegnagyobbodása miatt kezelik majd. Az uralkodó ugyanabba a kórházba ment, amelyben menyét Katalint is műtötték. A Daily Mail információi szerint Károly első dolga az volt délelőtt, hogy meglátogassa a hasi operáción átesett Katalin hercegnőt.

Címlapon Katalin és Károly egészségi állapota

Címlapon Katalin és Károly egészségi állapota (Fotó: Profimedia)

Amíg II. Erzsébet vagy Fülöp herceg mindig egyedül jelentkezett be egyes egészségügyi intézményekbe betegség esetén, addig Károlyt elkísérte a kórházba Kamilla királyné is. III. Károlynak már felhívták a figyelmét arra, hogy lassítania kellene, mert a 75 éves uralkodó csak 2023-ban 516(!) hivatalos eseményen vett részt. A brit lap szerint emiatt még a neje, Kamilla is megdorgálta.

Károly és Kamilla január 26-án a kórház előtt. (fotó: Profimedia)

Károly és Kamilla január 26-án a kórház előtt (Fotó: Profimedia)

Kamilla egyébként Anna királyi hercegnővel közösen próbál átvenni feladatokat Károlytól, valamint Katalintól és Vilmostól is az ezt követő néhány hónapban. 

Kamilla királyné

Kamilla királyné egyedül képviselte a koronát egy hivatalos rendezvényen. Képeslapokat vett át a gyerekektől, akik jobbulást kívántak a királynak (Fotó: Profimedia)

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top