nlc.hu
TV-sztárok

Katalin hercegné állapotáról friss információk

Katalin hercegné így kommunikál a gyerekeivel a kórházból

Vilmos herceg felesége a lábadozása alatt is intézi a családi ügyeket, már amennyire az állapota engedi.

Ahogy január 17-én megírtuk, Katalin hercegnén egy hasi műtétet hajtottak végre, és előreláthatólag még jó pár napig biztosan a kórházban kell maradnia. Később arra is fény derült, hogy húsvétig szüneteltetnie kell a nyilvános megjelenéseit. A legfrissebb hírek szerint a hercegné jól van, a felépülése pedig a megfelelő ütemben halad. A gyógyulás mellett arra is odafigyel, hogy a gyermekei életét folyamatosan nyomon kövesse, erről egy királyi szakértő, Jennie Bond számolt be. 

„Biztos vagyok benne, hogy amint lehetőség lesz rá, Vilmos herceg beviszi majd a gyerekeket a kórházba, de addig is a FaceTime-ot használják, hogy lássák és megnyugodjanak: az anyukájuk jól van” – nyilatkozta Jennie Bond. Hozzátette, hogy amellett, hogy kapcsolatban vannak az anyukájukkal, Vilmos herceg arra törekszik, hogy a lehető legnyugodtabb hangulatot biztosítsa György hercegnek, Sarolta hercegnőnek és Lajos hercegnek, és szorosan ragaszkodik a szokásos rutinjaikhoz. Állítólag Katalin hercegné a videóhívásokat gyakran alkalmazza a csemetéinél, hiszen nem minden utazásukra tartanak velük. 

Sokakat meglepett a műtétje

A People magazin információi szerint a királyi családhoz közel állókat meglepte a palota bejelentése, hiszen Katalin mindössze egy nappal az állapota nyilvánosságra hozatala után jelentkezett be az egészségügyi intézménybe. Az ünnepi szezont a vidéki otthonukban, az Anmer Hallban töltötte a házaspár és gyermekeik, méghozzá a családdal és a királyi rokonaikkal együtt. Mielőtt azonban belevágtak volna a 2024-es évbe, az édesanya kórházba került. Egy bennfentes arról is beszámolt a lapnak, hogy a hazatérését követően a szűk családja vigyáz majd a hercegnére. 

Katalin hercegné

Katalin hercegné egy korábbi nyilvános megjelenésén. (Fotó: Northfoto)

III. Károly brit uralkodó egyébként már túl van azon a prosztataműtétén, melyről a hercegné műtétjének bejelentése után számolt be a palota. Felesége szerint azonban nem szabad félvállról venni a dolgot, így Kamilla királyné arra kérte az uralkodót, vegyen vissza most egy kicsit a tempóból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top