nlc.hu
Életmód

Katalin hercegné állapota

Fotók Vilmos hercegről, ahogy a feleségéhez siet a kórházba

Teljes hírzárlat van a háromgyerekes édesanya állapotáról.

Mint ahogy korábban megírtuk, Katalin hercegné kórházba került, ahol egy előre tervezett hasi műtéten esett át. Bár már beindultak a találgatások azzal kapcsolatban, hogy pontosan milyen beavatkozás történt, a palota mindössze annyit reagált, hogy nem rákos megbetegedésről van szó. 

Katalin hercegné és Vilmos herceg (2)

Katalin hercegné és Vilmos herceg (Fotó: Samir Hussein/WireImage)

A Kensington-palota azt kérte a sajtótól, illetve a nyilvánosságtól, hogy tartsák tiszteletben Katalin hercegné kérését, miszerint nem szeretne egyelőre további részleteket megosztani. Várhatóan húsvétig nem vállal semmilyen hivatalos megjelenést, így friss képet sem láthatunk egy ideig a népszerű hercegnéről.

A Daily Mail úgy értesült, hogy Vilmos hercegnek szintén le kell mondania néhány nyilvános szereplését az említett 10-14 nap alatt, vagyis ameddig Katalin kórházban van. Úgy tudni, hogy tavasszal például Rómába utaztak volna, ám ennek megvalósulására most még kevés esélyt látnak. A legfrissebb hírekből annyi kiderült, hogy a műtét sikeres volt, és a hercegné jelenleg jól van. Gyermekei, György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg egyelőre nem találkozhattak az édesanyjukkal. Vilmos herceg tegnap meglátogatta a walesi hercegnét, melyről a fotósok készítettek is néhány képet.

Íme az említett fotók

Vilmos herceg
Megnézem
Összes kép (3)

Videó is készült az érkezéséről

III. Károly király is kórházba kerül 

A napokban III. Károly királlyal kapcsolatban számoltunk be mi is arról, hogy prosztata-megnagyobbodása van, ami miatt a jövő héten orvosi ellátásra szorul. A 75 éves uralkodó nyilvános szerepléseit a lábadozás rövid idejére elhalasztják – közölte a Buckingham-palota. Szakértők szerint az uralkodó azért beszélt erről, mert ezzel is szeretné támogatni a hasonló helyzetben lévő férfiakat. A brit állami egészségügyi szolgálat a bejelentés után közölte, hogy jelentősen megnőtt az érdeklődés a webhelyükön a prosztataszűrésekkel kapcsolatban, tehát a király felhívása sikeresnek bizonyult.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top