nlc.hu
Életmód

Katalin hercegné kórházban

Íme a luxusklinika, ahol Katalin hercegné lábadozik

Több tucat fotós várakozik az intézmény előtt, hátha megpillantják Vilmos herceg feleségét.

Ahogy korábban mi is megírtuk, a brit trónörökös, Vilmos herceg felesége, Katalin hercegné hasi műtéten esett át, mely után 10-14 napot kórházban kell töltenie. A háromgyerekes édesanya London legmodernebb létesítményében gyógyul, ahol korábban olyan ismert személyek is megfordultak, mint Fülöp herceg, Margit hercegnő, Elizabeth Taylor, és John F. Kennedy amerikai elnök. A London Clinic előtt már le is „táboroztak” a fotósok, hátha lőhetnek egy képet a lábadozó hercegnéről.

A Daily Star szerint Anglia legnagyobb magánkórháza ez, igazi luxusklinika, ahol csak a beteg jólléte a fontos. Minden szoba légkondicionált, hatalmas, luxuskiegészítőkkel rendelkező fürdőszobákkal. Az itt gyógyulóknak privát portásuk is van, ételeiket pedig egy díjnyertes főszakács készíti a beteg ízlésének megfelelően. A hozzávalók állítólag kizárólag fenntartható, helyi forrásból származhatnak. 

Katalin hercegné

Katalin hercegné és Vilmos herceg. (Fotó: Chris Jackson/Getty Images)

A palota megerősítette a hírt, miszerint Katalin hercegné nem rákos, ám betegsége pontos nevét nem fedték fel. 

Íme pár fotó a kórházról

Katalin hercegné utoljára 2023. december 25-én jelent meg a nyilvánosság előtt. Húsvétig biztosan nem is láthatjuk. Mint kiderült, az idei BAFTA-gálán sem lesznek ott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top