nlc.hu
Életmód

Ezt a fotót posztolt III. Károly Katalinról

Gyönyörű fotót posztolt III. Károly király a menyéről, Katalinról

A fotó még a koronázáson készült, de eddig nem láthattuk.
Katalin hercegné, Mia Tindall, Sarolta hercegnő

Idén január 9-én ünnepelte 42. születésnapját Katalin walesi hercegné. Ennek apropóján pedig a királyi család hivatalos Instagram-oldala is megosztott egy fotót, amely alatt a király és a királyné jókívánsága volt olvasható.

A 13 millió követővel rendelkező „The Royal Family” fiókot immár III. Károly király PR csapata kezeli, akik – vélhetőleg az uralkodóval egyeztetve – egy eddig nem látott képet töltöttek fel Katalinról.

A felvétel, ami Chris Jackson munkája, még a tavalyi koronázás után készült, a Buckingham-palotában. Ekkor köszöntötték az uralkodót hivatalosan a rokonai. A fotón látjuk Károly öccsét, Eduárd edinburghi herceget, annak feleségét, Zsófiát, valamint Katalint. „Kívánunk a walesi hercegnének nagyon boldog születésnapot!” – olvasható a kép alatt.

Katalin jó kapcsolat főzi az apósához. Ez nemcsak annak köszönhető, hogy mindketten rajonganak a művészetekért, és elkötelezetten harcolnak környezetvédelmi kérdésekben, hanem annak is, hogy Katalin immár 14 éve hűséges tagja a királyi családnak. Nem panaszkodik, és nem szegi meg a szabályokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top