nlc.hu
TV-sztárok

Katalin hercegné kórházban

Ezt üzente Harry herceg és Meghan Markle Katalin hercegnének

Több millióan aggódnak a háromgyerekes édesanyáért.

Bár az elmúlt években Harry herceg és Meghan Markle nagyon eltávolodott a királyi családtól, a hírek szerint ők is aggódnak Katalin hercegnéért. Egy sussexi hercegi párhoz közel álló forrás szerint Harry és Meghan felvették a kapcsolatot a családtagjaikkal, hogy minél előbb friss információkhoz jussanak. A The Mirrornak nyilatkozó névtelen informátor elárulta, hogy Harry herceg ugyan nem beszél Vilmos herceggel, mégis úgy érezte, hogy ebben a helyzetben fel kell keresnie a testvérét. Harry herceg és Meghan Markle különböző módokon felvette a kapcsolatot mindkét féllel, hogy aggodalmukat és jókívánságaikat fejezzék ki – mondta a lapnak az illető, hozzátéve, hogy mielőbbi gyógyulást is kívántak Katalinnak, illetve III. Károly királynak. 

A cikkben még arról is írnak, hogy a házaspár egyelőre nem reagált a királyi családot elhagyó pár üzenetére. A Telegraphnak szintén egy közeli forrás azt állítja, hogy Harry a médián keresztül értesült az apja egészségi állapotáról, miszerint hamarosan orvosi beavatkozáson kell átesnie. Állítólag Katalin gyermekei, György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg még nem látogatták meg a walesi hercegnét, melynek egyik oka, hogy a szülők óvni szeretnék őket a fotósoktól, és az érdeklődő tömegtől. 

Harry herceg és Meghan Markle

Vilmos herceg, Harry herceg, Meghan Markle, és Katalin hercegné 2018-ban. (Fotó: Paul Grover- WPA Pool/Getty Images)

Vannak, akik őket okolják 

A kommentelők már most találgatnak, hogy mi állhat Katalin hercegné egészségügyi problémájának hátterében. Néhányan Harry herceg és Meghan Markle nevét is emlegették, akik évek óta borsot törnek a királyi család orra alá. Nyilatkozataikkal, a Netflixen látható dokumentumsorozattal, Harry életrajzi könyvével folyamatosan támadási felületeket adnak, melyek biztosan stresszelik a hercegnét is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top