nlc.hu
TV-sztárok

40 éves Meghan Markle

A királyi család elegánsan ünnepelte Meghan Markle negyvenedik születésnapját

Ma negyvenéves Meghan Markle, és az elmúlt időszak eseményeinek fényében érthető, ha sokan kíváncsian figyelték a brit királyi család hivatalos oldalait.

Talán nem túlzás azt állítani, hogy néhány év alatt nagyot változott az emberek véleménye Meghan Markle-ról. Eredetileg bájos nőnek gondolták, és Harry herceggel az igazán mesébe illő szerelmi történetükről filmet is készítettek. Azóta ismerjük a folytatást is, és a menekülés a palotából címszó alatt megjelent nyilatkozatok óta lassan már alig marad olyan, aki valóban az ő pártjukat fogja. Az eredetileg nyugodt életre vágyó pár most már önként a nyilvánosságot választja, az állandó szereplésüket látva  megváltozott a házaspárról az emberek véleménye. Persze, a Meghan, Sussex hercegnéje cím ma is jól csengő brand, eladta vele a mesekönyvét, és a színészi karrierjét is így akarja berúgni, amivel jobb is, ha siet, mert a házaspár hivatalos címét sokan követelik vissza. 

Meghan Markle ma 40 éves

Meghan Markle ma 40 éves (Fotó: Getty)

Ebben a lőporos hangulatban szervezték meg Diana szoboravatását is, ahol Vilmos és az öccse együtt jelentek meg, és Harry lánya születése körül is csak a balhéről lehetett hallani. Most Meghan Markle születésnapján mindenki arra volt leginkább kíváncsi, hogyan reagál a királyi család. 

Ez Meghan Markle és Harry herceg hivatalos oldala: 

Mutatjuk, hogyan köszöntötte a királynő, Károly és Kamilla, valamint Vilmos és Katalin Meghan Markle-t: 

mindegyikük az InstaStoryban osztotta meg a képeket, ami okos ötlet volt, így ugyanis nem kellett a hozzászólások miatt aggódni.

Erzsébet királynő három jó hangulatú képpel köszöntötte a hivatalos oldalán Meghan Markle-t
Megnézem
Összes kép (3)

A brit királyi családban zajlik az élet: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top