nlc.hu
Sztárok

Vilmos herceg és Harry az édesanyjuk 60. születésnapján

Vilmos herceg és Harry elérzékenyültek az édesanyjuk, Diana hercegnő szobránál

Mindenki arra volt kíváncsi, hogyan viselkedik majd Vilmos herceg és Harry a mai eseményen, amikor édesanyjuk, Diana emlékére szobrot avatnak a Kensington palotában.

Vilmos herceg és öccse, Harry viszonya az utóbbi időben közel sem volt felhőtlen, nagy kérdés volt, mennyire tudják majd félretenni az ellentéteket a mostani eseményen.  Sokan tartottak attól, hogy az elmúlt hónapok feszültsége rányomja a bélyegét a mai napra.

Mindenki legnagyobb megkönnyebbülésére a testvérek jó hangulatban sétáltak be a Kensington palota kertjébe, ahol a kötelező udvariassági körök után leleplezték Diana szobrát.

Harry herceg és Vilmos herceg a Diana szobornál

Nagyapjuk áprilisi temetése után, most láttuk őket először együtt (fotó: Profimedia)

A két herceg egyforma ruhában jelent meg az eseményen, ahol többek között nagybátyjukkal, Charles Spencerrel beszélgettek, és vidáman üdvözölték a két nagynénjüket, Lady Sarah McCorquodale-t és Lady Jane Fellowest.

Harry herceg és Vilmos herceg a Diana szobornál

Vilmos és Harry együtt és vidáman sétáltak be a kertbe, ahol a rokonaikat üdvözölték. (fotó: Profimedia)

Az esemény után a testvérek egy közös közleményt adtak ki, melyre évek óta nem volt példa, és amit Vilmos és Katalin hivatalos Instagram fiókján jelentettek meg.

„Ma lenne az édesanyánk 60. születésnapja, ezért emlékezünk a szeretetére, az erejére és a jellemére – a tulajdonságaira, amelyek miatt olyan ember lett, aki szerte a világon a jóságért harcolt, és számtalan ember életét jobbá tette.

Minden nap azt kívánjuk, bárcsak még velünk lenne. Reméljük, hogy ez a szobor örökké az életének és örökségének szimbóluma marad.

Köszönjük Ian Rank-Broadleynak, Pip Morrisonnak és csapatuknak a kiemelkedő munkájukat, a barátainknak és az adományozóknak, akik miatt ez megvalósulhatott és mindazoknak, akik életben tartják az édesanyánk emlékét – Vilmos herceg és Harry herceg”

Íme Diana hercegnő szobra, amelyet a 60. születésnapján fiai, Vilmos és Harry lepleztek le – Nézd meg az összes fotót a Galériában!

Harry herceg és Vilmos herceg a Diana szobornál
Megnézem
Összes kép (8)

Vajon sikerült Harry hercegnek tisztázni a helyzetet a családjával? 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top