nlc.hu
Sztárok

Harry és Vilmos herceg találkozójától előre félnek

Borítékolható a jövő heti balhé, kérdés, Harry és Vilmos herceg mennyire tudja ezt leplezni

A botrányos interjúk után jövő héten találkozik másodszorra Harry és Vilmos herceg, de az elmúlt napok után nem az a kérdés, milyen hangulatú lesz a találkozó, hanem az, hogy mennyire tudják titkolni az indulataikat a nyilvánosság előtt.

Jövő héten Vilmos herceg és az öccse, Harry is ott lesz a Diana-szobor avatásán, amiről egyelőre annyit tudni, hogy mindketten külön-külön beszéddel készülnek. A korábban összetartó testvérek a botrányos Oprah-interjú után április közepén, a szeretett nagypapájuk temetésén találkoztak, de akkor alig váltottak néhány szót egymással, azóta pedig Harry egy újabb interjúban becsmérelte a családját, ami tovább rontott a viszonyon.

Április 17-én volt Fülöp herceg temetése, Vilmos és Harry akkor találkoztak egymással, és az életrajzi könyv írója szerint nem igaz, hogy leültek egymással megbeszélni a konfliktust

Április 17-én volt Fülöp herceg temetése, Vilmos és Harry akkor találkoztak egymással, és az életrajzi könyv írója szerint nem igaz, hogy leültek egymással megbeszélni a konfliktust (Fotó: Alastair Grant/WPA Pool/Getty Images)

Harry és a felesége, Meghan Markle jelenleg a két gyerekükkel együtt Los Angelesben élnek, és mostanra már ott is kezdenek kételkedni a házaspár drámai történetében, az igazságtartalmát egyre többen nyíltan vitatják. Igaz, egy filmre azért jó lesz a sztori, de a hús-vér emberek jövőjével kapcsolatban sok a kérdés. A szereplés elől menekülő Meghan egyre több nyilvános feladatot és munkát vállal, nem menekül a fotósok elől, közben viszont Harrynek egyedül kell majd jövő héten is a családjával találkoznia.

Vilmos gyerekei régebben sokat találkoztak a nagybátyjukkal, és rajongtak Harryért: 

Vimos herceg és a két idősebbik gyereke, György herceg és Sarolta hercegnő a félmaraton versenyen Sandringham-ben a minap
Megnézem
Összes kép (4)

A szoboravatáson várhatóan a testvéreken kívül ott lesz Katalin hercegné, és a bennfentesektől kiszivárgott információk szerint ő lehet a békülés kulcsa. A Heat magazinban lehetett először arról olvasni, Meghan hogyan igyekszik telefonon rendezni a sógornőjével a konfliktust, mivel éppen a színésznő az, aki úgy érzi, túl messzire mentek és ideje békülni a királyi családdal, mielőtt elveszítik az összes címüket, ami Meghan szakmai életének is a végét jelentené. A US Weekly informátora pedig arról számolt be, hogy Vilmos herceg a családjával meglátogatja a testvérét, hogy találkozzanak a kis Lilibettel és rendezzék az évek óta mélyülő konfliktusukat. 

Vilmos herceg és Katalin hercegné a magazin szerint titkos családi találkozót tervez Harry és Meghan otthonában

Vilmos herceg és Katalin hercegné a magazin szerint titkos családi találkozót tervez Harry és Meghan otthonában

Ahogy arról korábban is írtunk, Harry és Vilmos viszonya évekkel ezelőtt kezdett megromlani, aminek több oka is volt. Az egyik a pénz, mivel Harry szerint a bátyja több támogatást kap minden téren, noha Károly herceg csak a protokoll szerint jár el, amely szerint mindig a trónörökösnek van elsőbbsége. A másik töréspont Harry esküvője volt, mert Vilmos szerint elkapkodta az öccse a nősülést.

A viszonyuk jelenlegi állapotát nézve nagy kérdés, hogyan alakul Harry angliai látogatása. Azt már bejelentették, hogy hivatalos II. Erzsébet királynéhoz, de már az elmúlt napok is jól mutatják: Harry még mélyen sértett, és talán ezzel nincs egyedül. Bár szokás, hogy a hivatalos közösségi oldalon köszöntik egymást az évfordulókon a királyi család tagjai – így például Lilibet születése után is – Harry sem apák napjára nem osztott meg Károllyal közös képet, sem a testvérét nem köszöntötte fel. Cserébe Vilmos születésnapján Károly herceg olyan fotókat osztott meg, amelyen a kisebbik fia nem látszik, noha ott ült az apja mellett az eseményen, és erre többen felfigyeltek.

Ezt osztotta meg Károly herceg Vilmos születésnapján: 

Ugyanakkor a készült képek között voltak másfélék is, amelyek családi egységet mutattak. Külön érdekes, hogy a rengeteg fotó közül Károly hivatalos oldalán éppen a 2014-es Invictus Games londoni rendezvényéből választottak egyet, mivel ez a szervezet Harry herceg szívügye, amelyet abban az évben alapított.

Vilmos herceg, Camilla, Károly herceg és Harry nagyon jól érezték magukat a rendezvényen 2014-ben
Megnézem
Összes kép (2)

A botrány borítékolható Harry mostani látogatása alkalmával, csak az a kérdés, hogy a feszült viszonyból a nyilvánosság mit érzékel majd.

A brit királyi családról: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top