nlc.hu
Sztárok

Meghan Markle újabb interjút adott, de már nem hisznek neki

Meghan Markle interjút adott: “Remélem, hogy az emberek ezt az egészet egy szerelmi történetként látják”

Harry herceg és Meghan Markle sokak szerint ellentmondásokba keverednek, és ezért már egyre kevesebben hisznek nekik. A színésznő újabb interjúja apák napján jelent meg, de ez sem aratott osztatlan sikert.

Lassan már a briteket sem köti le az, hogy mit mond vagy csinál Harry herceg és Meghan Markle, ami nem meglepő. Amióta bejelentették, hogy lemondanak minden kötelességükről és a civil életet választják, némi szünetet leszámítva sokkal többet szerepelnek a médiában, mint korábban. Egy ideig Kanadában élt a házaspár, ahonnan az Egyesült Államokba költöztek, és az elmúlt néhány hónapban nagy port kavartak azok az interjúk, amelyekben a pár a királyi családban eltöltött évekről mesélt. 

Meghan Markle és Harry herceg a királyi családról mesélt:

Harry herceg a mentális betegségéről azóta is sokat beszélt, amiért rengetegen voltak hálásak, hiszen egy fontos problémára hívta fel a figyelmet és a közösségi oldalon többen mondtak köszönetet, hogy a herceg története után merték felvállalni a saját betegségüket. Miközben egy fontos ügyet felkarolt a herceg, mégis egyre többen adnak hangot annak, hogy a nyilvános terápiája öncélúvá vált. Ennek egyik szószólója Megyn Kelly elismert amerikai újságíró, aki saját tapasztalataira alapozva kijelentette, hogy most már nem csak a britek és a kanadaiak, hanem az amerikaiak sem kedvelik a házaspárt. A 38 éves nő szerint az Államokban talán valamivel több támogatást kapnak, de egyre megosztottabbak az emberek ebben a kérdésben. 

Megyn Kelly amerikai újságíró elmondta a véleményét Meghan Markel és Harry herceg viselkedéséről

Megyn Kelly amerikai újságíró elmondta a véleményét Meghan Markel és Harry herceg viselkedéséről

“A republikánusok, a velük folytatott beszélgetések alapján, besokalltak és elegük van, nonszensznek tartják az egészet. A demokraták ugyanakkor szeretik őket, provokatívak, áldozatok, és állandóan a mentális problémáikról szeretnének beszélni” – válaszolta a Tonight show vendége arra a kérdésre, hogy szerinte milyen a hercegi pár megítélése. Nem sokkal ezután Harry és Meghan másodszülött gyerekére, Lilibet Dianára terelődött a szó.

“A legutóbbi hozzászólások szerint a lányukat a rasszista, kirekesztő, hideg szívű család matriarchája után nevezték el. Miután éppen ezek az emberek akarták, hogy Meghan ölje meg magát, azok az emberek, akik nem segítettek, azok az emberek, akik rasszista megjegyzéseket tettek az elsőszülött gyerekére. Mégis, mindezek ellenére, úgy döntöttek, hogy a lányukat ennek a családnak a fejéről nevezik el és ez elgondolkodtatott sokakat, vajon mennyi az eredeti történetük igazságtartalma.”

Nem az újságíró az egyetlen, aki szerint Harry és Meghan felült Oprah Winfrey-nek, aki egy vagyont fizetett a márciusi interjúért, cserébe viszont szenzációt akart. Drámai hatásszünetek és alákérdezések miatt a sussexi hercegi párra népharag zúdult, és az együttérzés mellett ott volt a sok kérdés és kétség, vajon mennyi igaz az állításokból. Meghan Markle apja szerint nem sok, ő is úgy gondolta, hogy Oprah kihasználta a lányát és a vejét. 

Meghan Markle apja, Thomas Markle

Thomas Markle az ausztrál Channel 9 60 Minutes műsorában mesélt, és azt mondta: “Véleményem szerint Oprah csak játszott Harryvel és Meghan-nel” (Fotó: Profimedia)

Mindeközben megkezdődtek a találgatások, hogy Meghan vajon elutazik-e Diana hercegnő szobrának felavatására (a válasz amúgy nem), vagy hogy Harry herceg kibékül-e a családjával, akiket az elmúlt időszakban annyit szidott. Ez utóbbiról annyit lehet tudni, hogy Harry hivatalos a nagymamájához teára, és a királynő mindenképpen szeretne vele elbeszélgetni. Lássuk be, lesz miről. Meghan Markle a szülés után néhány héttel nem valószínű, hogy repülőre ül, így a férje egyedül néz szembe a családdal, akiket hónapokon át becsmérelt. Miközben Harry a kötelességének tesz eleget, a felesége szülési szabadságra ment, ahogy mondta, ez viszont még az őt kedvelőknél is kiverte a biztosítékot. 

“Minden tiszteletem az anyáké, kedvelem Meghant, de könyörgök, milyen szülési szabadság? Honnan vesz ki szabadságot, az Oprah-interjúk készítéséből?” – írta az egyik hozzászóló a közösségi oldalon, akivel sokan egyetértettek. 

Meghan Markle amúgy valóban jól profitált az Oprah interjúból. Jelenleg teljes gőzzel a karrierjére koncentrál, a nemrég megjelent gyerekkönyvét reklámozza, ami egyből az eladási listák élére ugrott. Valószínűleg ez inkább a hírnevének szól, mint az írói képességének, de ez nem került szóba az NPR Weekend Edition vasárnap leközölt interjújában, amelyet a színésznővel készítettek még Lilibet születése előtt.  The bench (A pad) című kötet egy két évvel ezelőtti apák napi ajándékból született, és Meghan szerint ez az ő igazi szerelmi történetük. Mivel akkoriban hozta világra  a kisfiukat és az volt Harry első apák napja, ezért Meghan nem tudta, mit adjon neki, hát egy padra írt egy kis verset, ami ma már a könyvben olvasható. 

“Gyakran érzem úgy, különösen az elmúlt egy évben, hogy sokan felismertük, mennyi minden történik csendben. Sok pillanat van, amikor csak nézem a férjemet, ahogy a gyerekkel játszik, felkapja, altatja, szóval, tudják, ezek a megélt megfigyelések azok, amelyeket versekbe foglaltam. (…) Ez az egész arról szól, hogy együtt élünk és egy mély kapcsolatot építünk, amely jó és rossz időben is kitart. (… )Figyeltem, hogy a könyv mindenkinek szóljon. Remélem, hogy az emberek ezt az egészet egy szerelmi történetként látják, amely túlmutat a családom történetén.”

Meghan Markle gyerekkönyvében látható az említett pad és a kis vers
Megnézem
Összes kép (3)

A pad hangoskönyv formában is kapható, amelyet Meghan Markle maga olvas fel, de a hangját hamarosan majd Disney-produkciókban is hallhatjuk, ha igazak az erről szóló hírek. Szóval úgy tűnik, a váltás a színésznőnek bejött és jelenleg keresettebb, mint a karrierje során bármikor. Los Angelesben már az sem zavarja, amikor fotózzák az utcán, és megtalálta azt a szabadságot, amire vágyott, a szereplés pedig most már inkább áldás, mint teher.

Most is akadnak olyanok, akik szerint az egész Harry-Meghan őrület lecsengőben van, és az elmúlt hónapok hírverése tulajdonképpen a könyv miatt történt, viszont a hercegi pár nem tud majd hosszú távon megélni az ilyen típusú kommunikációból. Ez azonban a jövő zenéje.

Meghan Markle interjút adott: "Remélem, hogy az emberek ezt az egészet egy szerelmi történetként látják"

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top