nlc.hu
Sztárok

Amerikába költözésének okairól mesélt Harry herceg

Harry herceg: „Tönkretette a mentális egészségemet, mérgező volt már a környezet és tudtam, ki kell onnan menteni a családomat”

A friss kaliforniai lakos Harry herceg egy emeletes turistabusz tetején adott interjút Los Angelesben a szintén brit showman-műsorvezetőnek, James Cordennek, és elmondta, miért kellett Amerikába jönniük, és mit gondol a királynő múlt heti bejelentéséről.

A feleségével, Meghan Markle-el második gyermekét váró Harry herceg még soha nem ült emeletes turistabusz tetején. Ez rögtön kiderül a James Cordennel készített műsorból, sok vicces jelenet van a 17 perces videóban:

A hercegnek fontos mondanivalója is volt:

Ez sosem arról szólt, hogy eljöjjek, nem lelépés volt, inkább hátralépés

– kezdte a magyarázatát Harry.

Nagyon nehéz volt abban a környezetben, ezt gondolom sok ember látta. Tudjuk, milyen tud lenni a brit média. Megmérgezték a mentális egészségem. Ez toxikus, így azt tettem, amit bármelyik férj és apa tett volna a helyemben: el kellett menekítenem onnan a családomat, de ez nem jelenti azt, hogy leléptünk volna.

Harry reagált a királynő szavaira is, aki múlt héten beszélt arról, hogy a pár a továbbiakban sem vállalja a köz szolgálatát, és nem dolgoznak tovább a király család tagjaként. A herceg azt mondta, hogy ő most is ugyanaz az ember, aki volt, épp ezért ugyanúgy szeretne dolgozni, ahogy korábban is.

Bármilyen döntés született a másik oldalon, én nem hagyom abba. Továbbra is részt fogok venni az ilyen ügyekben. A közszolgálat az életem, szóval bárhol is legyek a világon, én ezt folytatni fogom.

Olvasnál még a brit királyi családról?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top