nlc.hu
Sztárok

Harry herceg és Meghan Markle a királyi család ellen

Amit Harry herceg tett, az már Meghan Markle-nek sem tetszik

Őszintén beszélt az érzéseiről Harry herceg több interjúban, és erről a feleségének is megvan a véleménye, ami nem az, amit sokan gondolnak. Közben úgy tűnik, a pár valóban átlépett egy bizonyos tűréshatárt.

Ma reggel a brit Today Extra műsorvezetője, David Campbell éppen arról beszélt az adásban, hogy 45 ezer aláírás gyűlt össze a kezdeményezés alatt, hogy Harry herceg és Meghan Markle mondjanak le a nemesi címükről. Bár a műsorban is megjegyezték: korábban ők maguk jelentették be, hogy visszavonulásukkal együtt mindenről lemondanak, most kiderült, hogy egyelőre bátran használhatják a Sussex hercege és hercegnéje címet. 

Mindez különösen várlázító a britek szerint, mert úgy érzik, hogy Harry és Meghan továbbra is a királyi családból élnek, ráadásul lejáratták a monarchiát, és közben a saját brandjüket építik. A Daily Mirror egy, a hercegnéhez közeli forrásra hivatkozva azt mondta, hogy a kialakult helyzet már Meghan Markle-nek sem tetszik és rászólt a férjére, ideje lesz lehiggadni és leállni a királyi családot gyalázó nyilatkozatokkal. 

„Fél, hogy elveszik tőlük a titulusukat, ezt pedig Meghan egyáltalán nem akarja” – mondta az informátor, és a cikk felidézte, hogy Meghan Sussex hercegnéje címen írt gyerekkönyvet és ugyanígy a rangját használja reklámokba, és egyéb felkérésekhez. 

Közben nagyban forgatják a Harry és Meghan: Szökés a palotából című filmet Kanadában, ami a pár költözését igazi hőstettként ábrázolja majd, bár a részletek egyelőre homályosak. 

Harry herceg nyilatkozatainak komoly hatása van

Harry herceg nyilatkozatainak komoly hatása van (Fotó: Profimedia)

Harry herceg és Meghan Markle nyilatkozatairól: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top