nlc.hu
Sztárok

Meghan Markle és a királyi család kapcsolata képekben

14 fotó, ami nagyon mást mutat Meghan Markle és a királyi család kapcsolatáról, mint amiről ő beszélt

Tényleg kizárták, nem segítették és megríkatták a királyi család tagjai Meghan Markle-t? Kinek van igaza ebben a véget nem érő szappanoperában? A királyi család nem nyilatkozik, de ettől még érdekes végignézni ezt a 14 fotót Meghan híressé-hírhedtté vált interjúja után.

Egy héttel ezelőtt nyilatkozott Meghan Markle, az Oprah-nak adott interjúban számos különös állítás hangzott el. Markle a királynőn, valamint annak férjén kívül nem nagyon kímélte a család többi tagját. Harryvel leginkább Károly herceget bírálták, amiért elzárta a pénzcsapot, miután bejelentették, hogy nem szeretnének a továbbiakban a királyi család kötelékében dolgozni. Meghan olyan kijelentéseket tett sógornőjére, Katalinra, hogy a média ugyan kedves nőnek festi le, de közel sem ez az igazság, és egyébként sem Katalin sírt miatta, hanem pont fordítva.

Az egyes hírek szerint politikai pályára készülő Meghan Markle, sem nevet, sem konkrét esetet, sem szövegkörnyezetet nem említve azt is állította, hogy a család egyes tagjai aggódtak, hogy milyen lesz első gyermekének a bőrszíne. Az egykor színésznőként dolgozó Markle tulajdonképpen egyfajta zsarnok, összezáró, a legkevésbé sem befogadó családként festette le a brit királyi családot, ahonnan – állítása szerint – semmilyen segítséget és kedvességet nem kapott. No persze mindennek két oldala van, így Meghan mondandójában is lehet igazság, ahogyan bizonyára Katalinnak és Vilmosnak is megvan a maga véleménye az elmúlt három évről. De elnézve ezeket a képeket, valami nagyon nem stimmel…

Vilmos, Katalin és Harry közös alapítványt vezetett már hosszú évek óta, amikor 2018-ban Meghan összeházasodott a fiatalabb herceggel. Ő maga is részese lett az alapítványnak, a sajtó csak „Fab Four”-nak, vagyis a „Csodálatos négyesnek” kezdte nevezni őket. Így sikerült az első szereplésük.

Meghan Markle, Harry herceg, Vilmos herceg és Katalin hercegné

Meghan Markle, Harry herceg, Vilmos herceg és Katalin hercegné 2018-ban, mikor még közös alapítványuk volt (Fotó: Chris Jackson – WPA Pool/Getty Images)

Nem sok szem maradt szárazon, amikor Meghan édesapja az esküvő előtt három nappal közölte, hogy nem megy el lánya esküvőjére. Károly herceg ekkor felajánlotta, hogy oltár elé vezeti jövendő menyét. Meghan Markle végül apósa, Károly herceg oldalán sétált be a templomba. „Köszönöm, papa” – súgta oda Harry az apjának az oltár előtt. Kiderült, hogy Meghan a saját családjából is mindössze az édesanyával beszél.

Károly herceg és Meghan Markle az esküvőn

Károly herceg és Meghan Markle az esküvőn (Fotó: Dominic Lipinski – WPA Pool/Getty Images)

30 nappal az esküvő után II. Erzsébet a szárnyai alá vette Meghan Markle-t és több olyan kötelező eseményen is részt vett, melyen unokája felesége volt a kísérője. Láthatóan nagyon is kedves volt vele, még a plédjét is megosztotta vele az autóban.

II. Erzsébet és Meghan Markle

II. Erzsébet azonnal a szárnya alá vette Meghan Markle-t (Fotó: Jeff J Mitchell/Getty Images)

Friss házasokként Harry és Meghan egyik első szereplése alig három nappal az esküvőjük után volt a Buckingham-palota kertjében, ahol Károly herceg közelgő 70. születésnapját ünnepelték. Kamilla és Meghan folyamatosan csevegtek, nevetgéltek. Nyoma sem volt konfliktusnak vagy kirekesztésnek.

Meghan Markle Károly herceg és Camilla

Meghan Markle, Kamilla cornwalli hercegné és Károly herceg 3 nappal az esküvő után (Fotó: Chris Jackson/Chris Jackson/Getty Images)

A 2018-as Royal Ascotra Harry herceg és Meghan Markle egy hónapos házasként érkeztek meg. Egy hintóban utaztak a királynő legkisebb fiával, Eduárddal és annak nejével, Zsófia wessexi grófnéval. Nyoma nem volt semmilyen ellenszenvnek, fagyos hangulatnak. Érdekesség, hogy miután Meghan és Harry új életet kezdtek az Egyesült Államokban, II. Erzsébet Zsófiát kérte fel, hogy vállaljon nagyobb szerepet a királyi kötelezettségekből, ő pedig kiemelkedően jól állja a sarat.

MEghan Markle és Zsófia wessexi grófné

Meghan Markle és Zsófia wessexi grófné közös hintóban a Royal Ascoton (Fotó: Mark Cuthbert/UK Press via Getty Images)

Meghan később Kamillához csatlakozott a nap hátralévő részében. 

Kamilla hercegné és Meghan Markle 2018-ban

Kamilla és Meghan Markle 2018-ban a Royal Ascoton (Fotó: Kirstin Sinclair/Getty Images for Ascot Racecourse)

De láthatóan Károly herceggel is remekül elcsevegett.

Meghan Markle és Károly herceg

Meghan Markle és Károly herceg cseverészett a 2018-as rendezvényen (Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images)

 Egy másik kedves pillanat 2018-ból, amikor Kamilla és Meghan a királynő születésnapi ünnepségén csevegett az erkélyen.

Meghan Markle és Kamilla hercegnő

A királyi család 2018. június 10-én az uralkodó hivatalos születésnapján (Fotó: Chris Jackson/Chris Jackson/Getty Images)

Meghan Markle részéről volt néhány kínosabb PR-baki, amit később aztán orvosolni kellett. Egyszer például lezáratott magának és barátnőjének egy teljes lelátót Wimbledonban, hogy zavartalanul élvezze a teniszmérkőzést. Ekkor valóban keményen támadták. Néhány nappal később már Katalinnal jelent meg egy másik mérkőzésen. Mosolyogtak, cseverésztek. Egyesek szerint ezzel próbálta meg elterelni a figyelmet a korábbi fiaskótól.

Meghan Markle és Katalin hercegnő 2018-ban

Meghan Markle és Katalin hercegné Wimbledonban 2018-ban (Fotó: Karwai Tang/WireImage )

2019-ben a két hercegné ismét feltűnt Wimbledonban, amikor Meghan barátnője, Serena Williams játszott. Mindez alig néhány héttel Archie születése után történt.

Meghan Markle, Katalin hercegné és Pippa Middleton

Meghan Markle, Katalin hercegné és Pippa Middleton 2019-ben (Fotó: Karwai Tang/Getty Images)

De még az igazán nyers, eléggé magának való Anna hercegnővel is remekül kijött Meghan. Anna ült ugyanis Harry felesége mellett Eugénia hercegnő és Jack Brooksbank esküvőjén. A ceremónia kezdéséig több vidám, csacsogós fotó is készült róluk.

Meghan Markle és Anna hercegnő

Meghan Markle és Anna hercegnő (Fotó: Owen Humphreys – WPA Pool/Getty Images)

Ugyanezen az esküvőn készültek azok a fotók, amelyeken Harry és Meghan a királynővel viccelődik a kápolna előtt. Ezen az esküvőn jelentette be Meghan a családnak, hogy várandós. A hírek szerint a menyasszony úgy érezte, hogy ezt talán nem az esküvőjén kellett volna  közölni.

II. Erzsébet és Meghan Markle

II. Erzsébet és Meghan Markle Eugénia hercegnő esküvőjén (Fotó: Aaron Chown – WPA Pool/Getty Images)

Meghan Markle már akkor meghívást kapott a királyi család karácsonyára, amikor még nem volt Harry felesége. Ezt a gesztust azonban korábban szintén nem tette meg senkivel az uralkodó. Ekkor még nem készültek róla fotók. Később aztán, az esküvőjét követően 2018 decemberében már a családdal együtt vonult a hagyományos karácsonyi misére.

Meghan Markle, Vilmos, Katalin és Harry karácsonykor

Meghan Markle, Vilmos, Katalin és Harry 2018. december 25-én karácsonykor (Fotó: Stephen Pond/Getty Images)

Talán Károly herceg számára fájdalmas leginkább ez a helyzet. Károly az első perctől kiállt Meghan mellett, akkor is, amikor annak családja folyamatosan botrányokat okozott. Az idős trónörökös a tenyerén hordozza az unokáit, azonban a legfiatalabbat, Archie-t már egy éve nem látta személyesen. Ez a fotó 2019-ben készült Károlyról és várandós menyéről.

Károly herceg és Meghan Markle

Károly herceg és Meghan Markle 2019-ben (Fotó: Richard Pohle – WPA Pool/Getty Images)

Az ősök:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top