nlc.hu
Sztárok

Thomas Markle bocsánatot kér

Meghan Markle apja állítja, már százszor bocsánatot kért a lányától és látni szeretné az unokáját

Meghan Markle apja kibékülne a lányával.

Vasárnap este került adásba Oprah Winfrey interjúja Harry herceggel és Meghan Markle-lel – gyakorlatilag biztos volt, hogy hírbombát robbantanak vele, így is lett. Kiderült, hogy kislányuk lesz, valamint beszéltek többek között arról, hogyan fogadták el a gyerekük bőrszínét a palotában, valamint Harry elárulta, hogy két hónappal a bejelentésük után megvonták tőlük az anyagi támogatást és a biztonsági szakembereket is elvették mellőlük. Meghan arról is beszélt, hogy az öngyilkosság gondolata is megfogant a fejében, sosem érezte még magát annyira egyedül, mint amikor Angliában élt. Azt is elárulta, hogy annak idején az édesapja eladta őt a sajtóban, és amikor erre rákérdezett, a szemébe hazudott.

thomas markle

Thomas Markle (Fotó: Youtube)

Thomas Markle most egy brit tévéműsorban reagált a lánya és a veje mondataira. Állítása szerint nagyon megbánta a történteket és már vagy százszor bocsánatot kért, azonban ennek ellenére Meghan továbbra is tartja a távolságot. A férfi több magánjellegű fotót is eladott a sajtónak, valamint olyan részleteket is elárult, amelyeket a lánya és Harry sosem osztottak volna meg. 

„Azt kívánom, bárcsak ne tettem volna ezt, de az éremnek két oldala van: senki nem védte meg a családtagjainkat. Megtámadtak minket. Senki nem volt ott, hogy megvédjen bennünket”

– mondta. „Mind követünk el hibákat. De én sosem fürödtem meztelenül egy medencében, és nem öltöztem Hitlernek” – jegyezte meg. Elmondta, hogy négy éve nem beszélt a lányával, legutóbb akkor hallott felőle, amikor a royal wedding előtt szívrohammal kórházba szállították, ezért nem tudott jelen lenni az esküvőn.

„Harry felhívott, és azt mondta, ez az egész nem történt volna meg, ha hallgatsz rám. Azt gondolom, egy kórházban fekvő embernek nem kellene ilyet mondania, szóval rácsaptam a telefont”

– árulta el Thomas Markle, majd hozzátette, most mindössze 70 mérföldre lakik a lányától, és már nagyon szeretne találkozni az unokájával is, ezért bízik abban, hogy Meghan megbocsát neki.

Meghan Markle és Harry herceg háborúja a palotával:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top