nlc.hu
TV-sztárok

Harry és Meghan interjúja Oprah Winfrey-vel

Megjelentek az első részletek Harry és Meghan interjújából

Harry herceg az édesanyjáról, Diana hercegnőről is beszélt az Oprah Winfrey-vel készült interjúban.
Harry herceg és Meghan Markle Oprah-nál

Harry herceg és Meghan Markle fontos bejelentéseket tettek az elmúlt időszakban: elárulták, hogy második gyereküket várják, és azt is, hogy egy év után sem térnek vissza a királyi kötelezettségiekhez.

Utóbbi nagyon elkeserítette Vilmos herceget, amit csak tetézett, hogy a hercegi pár II. Erzsébet, illetve a királyi család háta mögött adott hosszú interjút Oprah Winfrey-nek. A beszélgetés március 7-én kerül adásba, de a CBS egy rövid részletet már nyilvánosságra hozott belőle.

A bejátszásban Harry édesanyjáról, Diana hercegnőről beszélt, aki 36 évesen halt meg egy autóbalesetben, miközben lesifotósok üldözték Párizsban. Harry nagyon félt attól, hogy a történelem megismétli önmagát.

„Nagyon megkönnyebbültem, és boldog vagyok, hogy a feleségemmel az oldalamon itt ülhetek és veled beszélgethetek. El sem tudom képzelni, milyen lehetett neki [Dianának] végigmennie ezen a folyamaton sok évvel ezelőtt”

– mondta Harry herceg Oprah-nak.

Arról is beszélt, hogy „hihetetlenül nehéz volt kettőjük számára is, de legalább ott voltak egymásnak”.

Harrynek nem ez volt az első tévés szereplése idén, a múlt héten adták le a James Cordennel készült, könnyedebb hangvételű interjút. Ebben azt mondta, hogy a brit sajtó által teremtett toxikus közeg tönkretette a mentális egészségét, és ki kellett menekítenie a családját ebből, de ez nem jelenti azt, hogy leléptek volna.

(Guardian)

(Kiemelt kép: YouTube/CBS)

Harry herceg és Meghan hercegné az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top