nlc.hu
Sztárok

Továbbra is kórházban van III. Károly király

További egy hónapig nem dolgozhat a prosztataműtéten átesett III. Károly

A tervezetnél tovább kell kórházban lennie III. Károlynak, akit abban az intézményben ápolnak, ahol menye is fekszik.

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, hétvégén megoperálták III. Károly brit királyt. Az uralkodó prosztatamegnagyobbodás miatt került kórházba. A fotók és a brit lapok beszámolójából tudjuk, hogy az uralkodót naponta háromszor is meglátogatta Kamilla királyné.

Azonban a tervezett 1,5-2 napos kórházi tartózkodáshoz képest, legalább 4 napig lesz a londoni klinikán a király. A Daily Mail szerint a 75 éves uralkodónak azért javasolták, hogy tovább bent maradjon, mert az orvosok tartottak egy esetleges műtét utáni komplikációtól. 

Károly egyébként még a beavatkozása előtt meglátogatta menyét, aki a kórház egy másik részlegén fekszik, és a hasi műtétből lábadozik. Így tett Kamilla is. 

Kamilla királyné január 26-án a kórház felé tartva.

Kamilla királyné január 26-án a kórház felé tartva (Fotó: Profimedia)

A SkyNews információi szerint az uralkodó – akit várhatóan hétfőn vagy kedden kiengednek a kórházból, tekintve, hogy pénteken ment be – egy hónapig semmilyen hivatalos eseményt nem vállal.

Nem túlzás, amikor azt írják a lapok, hogy jelenleg válságban van a királyi család, ugyanis – bármilyen nevetségesnek is hangzik ez – nincs elég koronás, akit bevethetne az uralkodó a hivatalos eseményeken. Jelenleg, akik „dolgoznak”, Eduárd herceg és Zsófia, Kamilla, Anna királyi hercegnő és férje, valamint a Richárd gloucesteri herceg, aki már 79 éves. Kiesett a sorból: Károly, Vilmos és Katalin.

Kamilla királyné, III. Károly, Vilmos wales herceg és Katalin walesi hercegné

Kamilla királyné, III. Károly, Vilmos walesi herceg és Katalin walesi hercegné (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top