nlc.hu
Család

Mesés fotót ismételt meg a királyi család

Mesés fotót ismételt meg a királyi család

Három generáció ismételt meg egy csodás fotót a királyi családban. Egyszerűen imádjuk!

1954-ben az akkor 6 éves Károly és húga, Anna hercegnő kéz a kézben sétált Máltán, ahol szüleikkel éltek. Károly (mini) úriemberként figyelt arra, hogy pöttöm húga el ne essen a lépcsőkön.

Károly herceg és Anna hercegnő

Károly és Anna 1954-ben (Fotó: Profimedia)

Eltelt 34 év, és egy nagyon hasonló fotó készült méghozzá Károly fiáról, és Anna lányáról! 1988-at írunk, amikor is a királyi család Sandringhamben részt vett a karácsonyi misén. A szertartáson ott volt a 7 éves Zara és a szintén 7 esztendős Vilmos is.

Zara tindall és Vilmos herceg 1988-ban

Zara és Vilmos herceg 1988-ban (Fotó: Getty Images)

Ismét eltelt 35 év, és az első fotó megint megismétlődött. 2023 karácsonyánál járunk, amikor a királyi család tagjai ismét Sandringhamben ünnepeltek. Ahogy mindig, most is misével kezdték december 25-ét, ahová Zara legidősebb lánya, Mia és Vilmos és a legkisebb gyerek, Lajos is elment. Méghozzá kéz a kézben, egymásra vigyázva. 

Mia Tindall és Lajos herceg 2023-ban

Mia és Lajos 2023-ban (Fotó: Profimedia)

Vilmos herceg és unokatestvére, Zara Tindall között egyébként csupán 13 hónap a korkülönbség. Valószínűleg épp ezért állnak ők ketten olyan nagyon közel egymáshoz. A gyerekkori közös programok felnőttként is megmaradtak, szerencsére ugyanis a két unokatestvér egymás párjaival is igazán jól kijönnek. Kettejük véd- és dacszövetségéből itt írtunk részletesebben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top