nlc.hu
Sztárok

Vilmos herceg és Zara Tindall különleges kapcsolata

Ő Vilmos véd- és dacszövetségese az unokatesói közül

Zara Tindall és Vilmos herceg között olyan különleges kapcsolat van, ami születésük óta egyre csak szorosabb.
Vilmos herceg és Zara Tindall

Tudtad, hogy Vilmos herceg és unokatestvére, Zara Tindall között csupán 13 hónap a korkülönbség? Valószínűleg épp ezért állnak ők ketten olyan nagyon közel egymáshoz, együtt is nőttek fel. A gyerekkori közös programok felnőttként is megmaradtak, szerencsére ugyanis a két unokatestvér egymás párjaival is igazán jól kijönnek. Sőt, Vilmos és Mike Tindall közt hamisítatlan bromance alakult ki, amióta a sportoló bekerült a családba.

A pár egyébként a Harry-szituációban is teljes vállszélességgel kiállt Vilmos mellett, egy királyi szakértő szerint pedig ez egyáltalán nem véletlen: Zara mindig is a Károly idősebbik fiának a kősziklája volt. „Vilmos természeténél fogva elég komoly és félénk, Zara viszont mindig le tudja venni a válláról a nyomást. A barátságuk igazi és megingathatatlan” – mondta a szakértő. Ezen felbuzdulva mi most a közös fotóikból hoztunk egy kis válogatást, hogy a saját szemeddel lásd, milyen szoros is Vilmos és Zara közt a kapocs.

Vilmos herceg és Zara Tindall
Megnézem
Összes kép (10)

Zara legidősebb gyermeke, Mia, és Vilmos legidősebb gyereke, György is remek barátok!

György herceg és Mike Tindall
Megnézem
Összes kép (4)

(Forrás: E! News, Daily Mail)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top