nlc.hu
Sztárok

Harry herceg könyvének vicces állításai

5 nevetséges állítás Harry herceg könyvéből

Folyamatosan ellentmondással találkozni Harry herceg könyvében. A legviccesebb részeken pedig már csak fogja a fejét az ember. Vajon milyen állapotban van most az egykor legnépszerűbb brit herceg?

Harry herceg könyve, bár a megjelenés napján eladási rekordot döntögetett, az is igaz, hogy sok könyvesboltban úgy jelent meg, hogy rajta volt a „féláron kapható” matrica. Akárhogyan is Harry sorra adja az interjúkat, gyakran bolondot csinálva magából és még a szeptemberben elhunyt nagyanyjáról is fecseg ki információkat. A herceg néhány egészen bizarr információt is közölt a nyilvánossággal, amelyeket valóban semmi értelme nem volt kifecsegni.

  1. Harry herceg könyve féláron

    Sok helyen féláron lehet megvenni a könyvet (Fotó: Profimedia)

    Úgy érezte, hogy a Kensington-palotában lévő lakrésze olyan volt, mint egy „borz odúja”.

  2. Nehezményezte, hogy a Balmoral-kastélyban kisebb szobát kapott, mint Vilmos, ráadásul az ablaka alatt parkolt a királynő asszisztense.
  3. A sokat emlegetett sarkköri utazásáról is írt, amely kapcsán azt tartotta fontosnak kiemelni, hogy a hidegben lefagyott a pénisze.
  4. Mókás információ is, hogy hogyan veszítette el a szüzességét.
  5. Végezetül még egy Spice Girls-idézet is került a könyvbe:

„Ha a jövőm része akarsz lenni
Ismerned kell a múltamat!”

Eközben a brit média egy újabb ellentmondást is kiszúrt, méghozzá azt, hogy a könyvben Harry azt írja: éppen az Etonban található szobájában volt, amikor 2002. március 30-án felhívták és közölték vele, hogy meghalt a dédanyja. A helyzet viszont az, hogy március 29-én még a svájci Klostersben síelt az apjával, Vilmossal és három iskolatársával együtt. Március 31-én pedig közös repülővel tértek vissza Londonba. Ezekről pedig szintén fotók tanúskodnak…

További kesze-kusza ellentmondásról itt írtunk bővebben!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top